maandag 6 oktober 2014

Huishoudschema en andere zaken

Het was hier even een tijdje rustig, mijn zus trouwde en daar had ik het druk mee.
Door de drukte is de zooi een beetje blijven liggen, dus ik heb besloten deze week voor de vakantie lekker aan de slag te gaan.
Vorige week heb ik ook mijn huishoudbegroting bijgewerkt, nieuw deze keer was dat ik de oudere kinderen er in heb betrokken. Maar daarover later deze week meer.

Onze jongste zoon moet op maandagochtend naar de logopedie om half tien een rot tijd zo midden op de ochtend. Voordat je het weet moet je nog massa's huishoudelijk werk verzetten in een uurtje.
Daarom heb ik het huishoudschema iets aangepast
Ik doe tegenwoordig steeds minder online. Ik heb een laptop maar geen mobiele telefoon ik merk dat ik mij in het internet kan verliezen. Ik was op zoek naar een goed huishoudboekje maar ik moest mij overal voor registreren dus een huishoudschema en het huishoudbudget heb ik keurig op ruitjes papier geschreven, Vervolgens maak ik een goede foto en sla hem op in een mapje op mijn computer.

In dit huis heerst al een maand krentenbaard, eerst kreeg de jongste het en wat later de middelste en nu heb ik het in mijn neus het is echt vreselijk vervelend. Bovendien vind ik de hormonenzalf van de huisarts niet zo geweldig. Heeft iemand van jullie nog een tip?

Tot zover, ik ga bezig met de was die bijna tot aan het plafond ligt. volgens de berichten is het vandaag nog droog en met die wind waait het nog wel even lekker door vandaag, en is het morgen onstuimig regenachtig weer.
Ik bloei helemaal op van die herfst.