donderdag 2 februari 2012

Een goede tip tegen weervlekken!

Onze jongste wordt in maart drie jaar oud. Toendertijd hebben wij een Q.uinnie kinderwagen geleend van een kennis. Het is een twee in een geval, kinderwagen en reiswieg. Een driewieler een prachtig ding waar we veel plezier van gehad hebben. Hij vroeg hem vorige week terug. Eerst haalde ik de kinderwagen uit de schuur.
Het was gisteren net als vandaag prachtig mooi winterweer dus ik kon dat buiten wel even doen. Helaas ging vriendje niet slapen, oudste had "geen zin om huiswerk te maken" en middelste zou om half vier bij een vriendje vandaan komen om bij ons te spelen.
Nou ja verre van rustig dus. Maar het moest, dus ik pakte de kinderwagen. En ik schrok mij compleet een hoedje de hele kinderwagen zat onder de weervlekken. Ook niet een beetje, de hele rand zat vol met zwarte vlekjes. Hoe moest ik dat nou weer oplossen? Op internet had iedereen het over H.G. Totdat ik ergens las dat je een biologisch inweekmiddel kon gebruiken. Overigens zij bijna iedereen dat het niet meer op te lossen was.
Ik kon het in ieder geval proberen, en zo toverde ik de ecover inweekmiddel tevoorschijn.
 Ik was niet vol goede hoop. Ik strooide het erover heen en boende met oude afwasborstel over de vlekken.
In de vrieskou. Vervolgens legde ik de kap op de droogmolen. En het bevroor binnen enkele minuten.
S ochtends had ik ook al op die manier een wasje gedroogd.
Ik had het idee dat de vlekken aardig oplosten! Maar dat kon evenzogoed ijdele hoop zijn. Ik keek iedere keer, maar kon niet langer dan een kwartier in de kou buiten werken. Vannacht heb ik alles in de bijkeuken gelegd. En vanavond heb ik de witte vlekken van het middel eraf gepoetst. Het is erg mooi geworden. De zwarte vlekjes zijn verdwenen. Er zijn alleen nog enkele grotere vlekjes over maar dat is bijna niet waarneembaar. Ik ben erg blij en wil deze tip met iedereen delen!

10 opmerkingen:

 1. Heel goeie tip, dank je wel. Waar koop je dat spul?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik koop het bij de biologische supermarkt. Maar ik denk dat je het ook wel online ergens kan kopen. Het is echt prachtig geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat goed dat je het zo schoon kreeg! Zeker omdat het een geleende wagen was ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super. Ik heb hetzelfde probleem bij mijn Quinny. Ik wil deze gaan verkopen op MarktPlaats, maar eerst moeten de weervlekken eruit.
  Tast het de kleur niet aan?

  Groeten Nandy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat vroeg ik me ook af tast het de kleur niet aan mijn wagen is beige

  groetjes,

  Marissa

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nee hoor de kleur was nog prachtig omdat het biologisch bleekmiddel is. Werkt ook goed bij de witte was!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. gewone bleekmiddel van de supermarkt werkt net zo goed en niet duur. Bij mij waren de weerplekken zo verdwenen in mijn kinderwagen. kinderwagen goed natmaken, pure bleek erop smeren en na een aantal minuten is alles verdwenen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat had ik eerder moeten weten! Ik heb al veel dingen weggegooid omdat het weer er in zat.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mijn man en ik hadden een zeer slechte kredietwaardigheid toen we diep in de financiƫle juristen zaten in hoeverre we faillissement vroegen, we hadden weinig of geen geld om onze dochter naar Emily te sturen naar een universiteit die we ons niet konden veroorloven. Wij controleren betaaldagleningen (leningmaatschappijen), die mensen zoals wij hebben geholpen, hypotheekaanpassingen krijgen. Elk bedrijf dat we contacteerden, wilde een eerdere vergoeding van $ 1.000 tot $ 2.000 die we niet konden betalen. Omdat we dachten dat we geen hoop hadden om te kiezen om te verkopen of om je huis te verliezen door het te sluiten. Toen kwam ik een lokaal tijdschrift tegen en de omslag was een Loan Bonding Corporation. De drie belangrijkste stappen; 1. U dient een elektronische aanvraag in. E-mail: albakerloanfirm@gmail.com 2. Geef de juiste manier om te bepalen of uw burger in het bezit is van een identiteitskaart of rijbewijs en uw bankrekeninggegevens. 3. De lening wordt verwerkt, goedgekeurd en verzonden. Het lange verhaal werd ingekort, ze hielpen een lening tegen een vaste rente van 4% te krijgen en werden aangepast met herziene betalingen. Ze gaven hun dochters ook een studielening om het volledige salaris van mijn college af te ronden. We werkten met de lening van Lasson, die ons waarschuwde voor de voortgang van de hele wereld. hij deed al het papierwerk, telefoontjes, enz. Ze deden het allemaal en we kregen een lening die we accepteren. Toen ik instemde met hun leningsvoorwaarden en de gegevens van mijn bank indiende, betaalde ik een betaalbare prijs voor deze diensten. We zouden het niet zo eenvoudig en betaalbaar hebben kunnen krijgen als het was door hun transformatieproces met onze kennis. Ik had geen tijd om je te bedanken, dus BEDANKT! Ik had geen beter team kunnen vragen. Ik ben op de hoogte van herfinanciering. Het beste voor u, verhuis hypotheek Als u een probleem heeft zoals wij, neem dan contact op met een kredietverzekeringsmaatschappij. Ze kunnen werken. Met vriendelijke groeten, Timothy and Maria Adopted on mach 31, 2018 in Columbus, GA

  BeantwoordenVerwijderen