maandag 13 maart 2017

Eindelijk een bericht en groot nieuws!

Het was hier de afgelopen weken een beetje een (hoe noemen ze dat?) een emotionele rollercoaster.
In januari en februari bemerkte ik bij mijzelf wat lichamelijke klachtjes. Uiteindelijk bleek ik zwanger! Mooi nieuws natuurlijk, alhoewel het een grote verassing is. Qua afvallen had ik net de -50 kg grens te pakken, dus ik dacht dat mijn klachten van de maandelijkse cyclus daar wel vandaan zouden komen. Maar niets bleek minder waar. We verwachten nog een baby, mijn leeftijd is 38 en ik ben momenteel gezonder dan ooit, dus qua gezondheidstechnisch moet het wel lukken.  We hebben 3 kinderen van bijna 18,15 en 8, dus er is een aardig leeftijdsverschil. Maar die kinderen vinden het heel erg leuk allemaal dus dat is ook niet een probleem. Wel een beetje het ruimte gebrek, (we hebben geen kamers meer over) en plaats in de auto, maar als we dat vergelijken met de problemen die de mensen in de jaren zestig hadden in Poplar (ik kijk de serie Call the midwife) qua behuizing en armoede dan vallen deze "problemen" natuurlijk amper op.
We beginnen dus helemaal weer opnieuw, en ik zal jullie meenemen in hoe ik dat zoveel mogelijk low budget ga oplossen. Want van één inkomen eten er nu 6 in plaats van 5.  Bovendien gaat de volgende opruimronde weer in. Want er kan nog meer uit!
Met dit lekkere lente weer wil dat wel. Deze week is het eerst nog poets en taarten bak werk voor de verjaardagen van de middelste en jongste. Maar volgende week begin ik toch echt met de grote voorjaarsschoonmaak. Vorige week had ik nog de halve week griep en heb ik alleen in bed gelegen dus er bestaat enig achterstallig huishoudelijk onderhoud.
Het helpt natuurlijk ook niet dat ik nu zit te bloggen te midden van de rommel, dus ik trek de lakens van het bed van oudste en van ons en zet de machine aan. Dan zal ik nog een kopje koffie drinken met oudste die pas op maandag om iets over tien weg moet.

Morgen meer!!!!

24 opmerkingen:

 1. Van harte! Wat een fijn nieuws!
  Even schrikken misschien, maar ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi nieuws, van harte gefeliciteerd! Je loopt tegen dezelfde 'problemen' als wij, met een vierde ;) Ik wens je een hele fijne zwangerschap toe! Tip: als mensen in je omgeving weten dat je geen spulletjes meer hebt kun je vast eea lenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat leuk, gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooooooh, wat een groot nieuws!! Lieverd, van harte gefeliciteerd hoor!!
  **pakt hier snel de breipennen voor babyslofjes, dekentjes, vestjes** Haha, nee hoor, ik zal je niet bedolven onder de babymeuk, maar ga wel alvast nadenken voor een mooi kadootje ;-) Wat leuk!!
  Ik hoop dat je je goed blijft voelen en alles voorspoedig gaat. Kus!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nogmaals gefeliciteerd! Komt allemaal wel goed! Als jij en de beeb maar gezond zijn en blijven.
  Geniet ze!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ahhhh groot nieuws!! Gefeliciteerd hoor! (zelf was ik 40 en bijna 42 bij de jongste 2 :-) )

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Waauw wat een super goed nieuws! Ik sta er volledig achter 😃 Met een zoon van bijna 16, dochters van 6 en alle mogelijkheden open, hoop ik hier stiekem ook op, maar haalt de realiteitszin van "de oudste is al zo groot, waarom nog eens opnieuw" het in mijn hoofd vaak van de wens. Of het is mezelf beschermen. Want na 10 jaar zonder voorbehoedsmiddelen en 1 zwangerschap weet ik ook wel dat het niet zomaar uit de lucht komt vallen. Maar kijk, jij beleeft het! Geniet ervan! Xxx Ramona

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geweldig nieuws, van harte gefeliciteerd!! Ik was 38 toen ik zwanger werd van onze derde.Hij is inmiddels 14...als oude ouder...ha, ha...blijf je er jong bij. Een groot kado...geniet er van!!WMT

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ook vanuitBelgie een dikke proficiat!geniet maar van je zwangerschap,het wordt 2ehansbeurzen of rommelmarktjes afstruinen naar babyspulletjes,daar vind je ook heel voordelig spulletjes of bij vrienden ,buren ,kennissen..

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh geweldig van harte gefeliciteerd. Voor je het weet is oudste de deur uit en komt er weer ruimte voor de kleine. Het gaat nu snel! Geniet erva.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gefeliciteerd, wat een leuk nieuwtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, dat is met recht een verrassing. Gefeliciteerd. Ik heb een paar vriendinnen die vrij ver in de 40 nog kindjes kregen en daar volop van genoten. Hoe vinden je kinderen het?
  En ook nog eens -50 kilo! Super prestatie vind ik dat x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wow, wat een verrassing. Van harte gefeliciteerd. En 50 kilo afvallen, enorm. Geniet van alles wat op je pad komt. En als je een bezoek brengt aan Kopka hoor ik het graag. Want dan kom ik ook. haha. Met cadeau voor de baby. Nogmaals, geniet ervan.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Waah meid, van harte gefeliciteerd
  *snif snif* wat een praaaaachtig nieuws.
  Lol, ik zit hier met een biiiiiiiiiiiiig smile op mijn gezicht! Van harte. Wat ongelofelijk cool. Een vierde, das mooi. Laat me even weten wat je nodig hebt aan baby-gear. Heb niet veel meer maar wel nog een drager, aankleedkussen, kleertjes en een kinderstoel die je kan krijgen als je van de zomer komt, als dat doorgaat. En anders verzinnen we wel wat.
  Waah. Joh. *smak*

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw wat een supernieuws, gaat allemaal helemaal goedkomen, en alleen proberen te genieten!! Leuk om alles mee te beleven;-) Gr. Anne

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Gefeliciteerd zeg! Wat een geweldige verrassing zo'n zwangerschap!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Gefeliciteerd met dit leuke nieuws! En super leuk dat de kinderen ook zo enthousiast zijn! Die praktische 'problemen' overkomen jullie vast wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Dus ik lees vanavond eindelijk even bij, en denk bij je nieuwste bericht 'uhm, ik heb wat gemist?'
  Gefeliciteerd! Wat een verrassing voor jullie. En inderdaad, als ze in Poplar in een la konden slapen dan moet het in 2017 in Friesland ook goedkomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Een beetje late reactie want ik ben het eea aan het bijlezen. Van harte gefeliciteerd met deze zwangerschap! Dat het een mooie tijd is en een gezond babietje straks!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. waarom heb ik dit gemist? wat een super leuk nieuws!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wow, wat een goed nieuws! Een beetje laat, maar: gefeliciteerd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Mijn man en ik hadden een zeer slechte kredietwaardigheid toen we diep in de financiële juristen zaten in hoeverre we faillissement vroegen, we hadden weinig of geen geld om onze dochter naar Emily te sturen naar een universiteit die we ons niet konden veroorloven. Wij controleren betaaldagleningen (leningmaatschappijen), die mensen zoals wij hebben geholpen, hypotheekaanpassingen krijgen. Elk bedrijf dat we contacteerden, wilde een eerdere vergoeding van $ 1.000 tot $ 2.000 die we niet konden betalen. Omdat we dachten dat we geen hoop hadden om te kiezen om te verkopen of om je huis te verliezen door het te sluiten. Toen kwam ik een lokaal tijdschrift tegen en de omslag was een Loan Bonding Corporation. De drie belangrijkste stappen; 1. U dient een elektronische aanvraag in. E-mail: albakerloanfirm@gmail.com 2. Geef de juiste manier om te bepalen of uw burger in het bezit is van een identiteitskaart of rijbewijs en uw bankrekeninggegevens. 3. De lening wordt verwerkt, goedgekeurd en verzonden. Het lange verhaal werd ingekort, ze hielpen een lening tegen een vaste rente van 4% te krijgen en werden aangepast met herziene betalingen. Ze gaven hun dochters ook een studielening om het volledige salaris van mijn college af te ronden. We werkten met de lening van Lasson, die ons waarschuwde voor de voortgang van de hele wereld. hij deed al het papierwerk, telefoontjes, enz. Ze deden het allemaal en we kregen een lening die we accepteren. Toen ik instemde met hun leningsvoorwaarden en de gegevens van mijn bank indiende, betaalde ik een betaalbare prijs voor deze diensten. We zouden het niet zo eenvoudig en betaalbaar hebben kunnen krijgen als het was door hun transformatieproces met onze kennis. Ik had geen tijd om je te bedanken, dus BEDANKT! Ik had geen beter team kunnen vragen. Ik ben op de hoogte van herfinanciering. Het beste voor u, verhuis hypotheek Als u een probleem heeft zoals wij, neem dan contact op met een kredietverzekeringsmaatschappij. Ze kunnen werken. Met vriendelijke groeten, Timothy and Maria Adopted on mach 31, 2018 in Columbus, GA

  BeantwoordenVerwijderen