maandag 24 september 2012

opruimen and a piece of cake

Het is weer maandagochtend. Ons kleine mannetje gaat dan naar de peuterspeelzaal en dan haal ik de bezem door het huis. Je kan zien dat ik steeds meer van mijn lijst kan afstrepen want het wordt steeds netter hier in huis.
Zo heb ik afgelopen zaterdag de schuur onder handen genomen. Daar kwamen vier vuilniszakken rotzooi vandaan, een krat met verfresten. (wat weer ingeleverd kan worden bij de milieustraat). Drie dozen oudpapier, glas en nog oude jassen die naar het leger des heils konden worden gebracht.

Dat opruimen werkt therapeutisch. Zakelijk gezien moeten we momenteel alle zeilen bijzetten ondanks herinneringen betaald een klant niet. Terwijl de klus al lang is geklaard. Het gaat om een bedrag met een paar nullen. Mijn doel is om net als thuis een beste buffer op te gaan bouwen. Onze buffers zijn aardig opgelost.

Benieuwd hoe we dit zakelijk op gaan lossen? kijk op mijn nieuwe blog... bedrijf bespaart.

Maar anyway alles word weer netjes en dat geeft een goed gevoel. Opruimen is a piece of cake als je eerder al veel hebt opgeruimd. Speaking off a cake ik ben morgen jarig en bak een lekkere appeltaart.