zondag 2 september 2012

Gas en stroom deel zoveel

Vorige week noteerde ik de meterstanden en deze week weer. Het verbruik was 0095 kw stroom.
En we hebben 9 k/m gas verbruikt. We deden deze week als afspraak dat we niets anders zouden doen dan anders. Toch ongemerkt begon iedereen wel op te letten dat het licht uitwas, de laders uit het stopcontact en dergelijke. Deze week kocht ik bij de a.ction een stekker met een knopje die je uit kan schakelen voor bij de tv en mediacenter. Die heb ik ook meteen geplaatst en in gebruik genomen.

Ik heb even bij de N.UON gekeken op de site. Daar hebben ze een vergelijkingssite en ik zit omgerekend onder het gemiddelde. Dat is natuurlijk logisch aangezien we in een zomermaand zitten.
Door omstandigheden tussen de afhandeling van verschillende energiemaatschappijen waar we mee over zouden stappen. Zijn we gewoon bij g.reenchoiche gebleven. Ik ben echter niet tevreden. Ik heb niet goede ervaring met de klantenservice, en het ik vind het nog steeds raar dat ik twee jaar geen afrekening kreeg. Ondanks dat ik weet dat we daar zelf ook op moeten letten. Bij een vraag daarover kreeg ik een vaag antwoord. Ik heb geen contract meer bij G.reenschoiche het driejarig contract is uitgediend, naar een contract wat ik ten allen tijde op kan zeggen. Uit een blogje van Jolanda bleek dat je eigenlijk beter in de zomer kunt over stappen en dat ga ik nu dan maar es doen. Natuurlijk stop ik niet met groene stroom en gas. Maar ik ga wel eens verder kijken

Heb jij goede ervaring met je energieleverancier? Wat is jullie maandelijks verbruik? En dan specifiek de maand september?