dinsdag 29 oktober 2013

Opruimen

Vanochtend had ik wat een slecht begin. Ik was niet vooruit te branden ;-(
Om half tien moest ik bij een afspraak zijn en na wat doelloos surfen op het internet, heb ik mijn afspeellijst maar opgezet en op de afwas gedoken.
Toen het weer toonbaar was ben ik naar mijn afspraak gegaan. Na mijn afspraak nam ik de kinderen gelijk mee uit school. Na de lunch besloot ik meteen maar even een laatje van de keuken op te ruimen. Ik heb een laatje voor de haarspullen, gel en kammen gemaakt. En het is ongelooflijk hoe snel daar weer vijf knijpers ,drie knikkers, en andere ongein in verzeild raakt. Toen moest zoontje toch echt naar school worden gebracht.
Ineens zette ik de sokken erin. Als er een werkbij bestaat ben ik door dr gestoken. Ik zette evne lekker mijn voeten op de pedalen en scheurde naar school. Zoontje een dikke kus en weer snel terug naar huis. Daar heb ik het laatje met de verpakkingsspullen en de broodzakken die ik bewaar uitgemest. Dat was wel nodig, aangezien ik hem niet meer open of dicht kon krijgen.
Daarna was het de beurt aan de grote kast in de kamer. Ik heb alle spullen in de kamer al tot het minimum gebracht, maar de kast slibt vol. Er is echt veel weggegaan en ik moest nog hard fietsen om op tijd bij school te zijn.
Vanavond heb ik dochters kamer onder handen genomen. Er zijn drie vuilniszakken vol met spullen weggegaan. En twee grote shoppers met kringloopgoed.
Ik heb ook weer wat boeken gevonden dus mocht je interesse hebben kijk binnenkort maar bij mijn pagina's boven aan de website.