dinsdag 22 oktober 2013

Kleding voor de kinderen

zeven weken geleden kocht ik een paar jochie schoenen voor jongste bij de schoenmaker. 2 dagen later waren de punten van zijn schoenen al beschadigd. Omdat zoontje liever remt met de punten van de schoenen dan met zijn pedalen ;-) Die schoenen warem 55 euro maar tsja...
Totdat ik dacht dikke vinger ik koop er een paar van marktplaats. Gezien mijn budget per maand.
Zo kwam het dat ik een paar kleine bodjes op marktplaats deed 5 euro voor witte kswiss schoenen en 7,50 voor een paar andere sportschoenen. Beet ik mocht ze beide hebben. De witte kswiss kwamen in een mooi doosje met de post. Ik riep zoon en vroeg wie zijn naam erop stond. Hij kreeg een lach op zijn gezicht en kon niet wachten om zijn "kado" uit de doos te halen.
De zolen waren niet versleten alleen een beetje vieze veters en wat vegen op het wit van de schoenen. Het kon de pret niet drukken. Ik heb ze in de wasmachine gewassen. En de veters later in een washandje met de 6o graden witte was. Ze zijn echt als nieuw!
Voor 12,50 twee paar schoenen voor jongste.

Middelste moest nog een winterjas. En ik bleef aan een mooie alijn jas hangen met wol erin voor 7,50. Het is echt een plaatje. Vervolgens scoorde ik nog een skipak voor jongste voor 7,50 want je zal maar net min twintig krijgen..
Het levert ook wel irritatie op, maar meestal heb ik voor een klein prijsje mooie spullen.