vrijdag 18 oktober 2013

Van alles en nog meer boeken te geef!

Nog ongeveer een halve week en dan stort ik ons salaris weer over. Nu doe ik zondagavond het huishoudboekje, maar ik heb al even gespiekt. Zoals het nu staat zijn we erg goed uitgekomen, sterker nog we houden 675 euro over deze maand (!) En daar is de verrekening met de kinderbijslag al af... En ik heb ontzettend veel kosten gehad.
Maar dat zal ik volgende week posten. Ik moet wel goed opletten want volgende week is het herfstvakantie dus dan wil ik ook even met de kinderen zwemmen. Goed op blijven letten dus.

Vandaag komen de bio boodschappen. Daar was ik tijdelijk ivm de kosten mee gestopt, maar een aantal dingen wil ik toch persé bio blijven kopen en wel bij de bioboer. Zoals vlees/honing/bouillon blokjes. Ze hadden ook weer heerlijke mandarijnen en die zijn zo heerlijk zoet.. Bij de A.ldi hebben ze ook heerlijke biologische producten en enkele zijn echt goedkoper dan bij de bio boer.
Maar appels bijvoorbeeld weer niet. De muesli is ook echt een aanrader van de A.ldi het is alleen jammer dat die arbeidsomstandigheden zo bar slecht zijn.. Overigens sprak ik daar vorige week over met een kassière en die vond dat allemaal wel meevallen. Zij kreeg naar een jaar meteen een vaste baan. En ze hadden een heel leuke sfeer. De boodschappen van de bioboer wordt volgende week afgeschreven dus gaat van mijn nieuwe budget af.

Voor de rest ben ik echt mega aan het opruimen deze week. Ik ben alle kamers doorgeploeterd en heb twee shoppers met kleding naar mijn vriendinnen gebracht van mijn oudste zoon. De kledingkast van de middelste is ook weer uitgezocht en heeft een heel volle zak met kleding voor mijn andere vriendin opgeleverd. Ook wel spullen die ik weer op mp had kunnen zetten, maar daar heb ik mijn buik van vol;-(
Verder heb ik oudste en jongste zoon hun kamer helemaal uitgesopt behalve de ramen. Dat na de vakantie nog.
Dochter haar kamer is nog een puinhoop (Dat ligt ook aan het chaotische kind) maar die kamer ga ik veranderen, want zij heeft meer kastruimte nodig. Dochter is komende week een paar nachten aan het logeren. Dus ik denk dat ik het dan ga aanpakken. Ze had er nog één va mij tegoed want ik vergat haar toneelvoorstelling deze week! Ik vond dat als je zo stom bent als stay at home mum je maar een tegenprestatie moet leveren.
Dochter koos voor uitmesten van haar kamer. Vervolgens mocht ze ook kiezen wat ze wou eten en koos voor friet midden in de week. Dus boetedoening...

Weggeven

Maar dat ik aan het opruimen ben heeft een voordeeltje voor de lezers van mijn blog.
Ik ruim een heel aantal boeken op. De boeken krijg je voor nop maar ik wil wel graag de verzendkosten vergoedt. Als je onder deze blog reageert voor welk boek je interesse hebt en vervolgens een mailtje stuurt met je adres naar creatiefmetweinig@gmail.com
Anoniempjes kunnen niet reageren. Die mogelijkheid heb ik uitgezet omdat ik teveel spam en trollen als bezoekers kreeg. Maar je kan wel een mail sturen en meedoen!

De volgende boeken zijn nog beschikbaar.


Komt u maar door! Degene die het eerst reageert heeft het boek.