dinsdag 22 januari 2013

Lazy dinsdag

Kkkk oud dacht ik toen ik vanochtend wakker werd. We slapen op de zolder. Het is niet mijn gewoonte om de verwarming aan te zetten op de slaapkamer dus dan kan het behoorlijk koud worden.
Het deed mij besluiten de deken over mijn hoofd te trekken. Fouttt...
Duss ik sliep tot acht uur.. Zoontje was in zijn bed aan het spelen en dochter was opgestaan en naar school vertrokken. Zou ze wel fruit en drinken meegenomen hebben (?)
Man en oudste waren eerder al vertrokken. Oudste zoon heeft zijn sleutel vergeten uit zijn kluis te nemen. Die kon dus niet met de fiets want die staat op slot op het station. Gelukkig moest man vanochtend naar de stad waar onze zoon op school gaat die heeft hem meegenomen om na te vragen of zijn sleutel ergens gevonden is. Nog niets gehoord dus maar even smsuuuunn.
En zo kan het dus dat ik de jongste maar in het bad heb gezet en ik het journaal op de kamer van de middelste heb gezien. En nu maar rustig achter de computer een kop koffie drinken. Maar eerst maar eens aankleden...
Lazy dinsdag het komt vast vandaag niet meer goed...

8 opmerkingen:

 1. Uitslapen ... zo lekker, alleen op deze manier wakker worden is iets ;) minder leuk,
  groet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Soms ook wel eens fijn, zo'n lui dagje! Geniet er van.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat extra uurtje kan niemand je meer afnemen... Ik hoop voor je dat je niet de hele dag achter te feiten aanloop.
  Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geniet er toch maar van! Een beetje extra slaap kan wonderen doen. Vandaag enkel de hoogste prio's aanpakken en morgen kan je overnieuw beginnen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik adviseer je niet het dagelijks te doen...;-)
  Maar gedane zaken nemen -in dit geval gelukkig- geen keer. Soms moet je gewoon een beetje energie opdoen door lekker aan te rommelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Helemaal niet errug lijkt me zo ;))

  BeantwoordenVerwijderen