vrijdag 22 juni 2012

kamperen

Het gaat m toch worden. Na een kort gesprek met mijn vader gaan ze dit weekend de drie kinderen meenemen voor een nachtje op de camping. Het is hier erg vreemd weer. Harde plensbuien en dan weer de zon... Ik dacht al even dat het m niet ging worden. Maar gelukkig het gaat gebeuren. Mijn pappa had nog een lumineus idee om voor ons een trekkershut te huren op de camping zodat wij ook nog uit konden waaien. Maar nee dat heb ik beleefd kunnen weigeren. Want een avond en een nachtje alleen is ook wel erg aantrekkelijk. Want we hebben de kinderen nooit met zijn drieeen ineens weg. En we hadden ons gewoon verheugd op de documentaire van Pearl Jam op drie. Met een tosti op de bank. Even kindloos voor een dagje is het raar dat ik daar even naar uit keek?

Rest mij nu de voorbereidingen, stofzuigen, zandkoekjes bakken en e nummer vrij spul inpakken.
Vanavond hebben we de jaarlijkse feestavond van school. Dus ik ga nu stofzuigen en dweilen.
Daarna de spaghetti opzetten. Bij hoge uitzondering ligt de kleine man even op zijn bedje. Hij is afgepeigerd.

5 opmerkingen:

 1. O Heerlijk! Alle kinderen tegelijk uit logeren, dat is pas echt vakantie in de luxe van je eigen huis. Geniet ervan.
  (en ga vooral niet klussen, huishouden of weet ik veel wat er nog moet gebeuren: als je wel naar de camping was gegaan was dat ook blijven liggen.)

  WG

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier is het ook afwisselend winderig met regen, en stralend zonnig. Heerlijk een avondje even alleen met z'n tweetjes. Groot gelijk dat je die kans waarneemt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk! Kan me indenken dat je er wel aan toe bent. Fijn muziek luisteren van vroegah, haha.

  Geniet ervan. En een dag zonder de kindjes lijkt me ook wel eens lekker, haha.

  Trouwens het is hier ook gek weer. Net zijn we in tijd van een minuut tot op de draad verregend, hierna scheen de zon weer alsof ie nooit anders gedaan had. Raaaar!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk even genieten samen. Hoop dat het redelijk weer wordt, anders is er niks aan op de camping al vermaken kinderen zich heel snel en ze zijn er even uit. Fijne avond.

  BeantwoordenVerwijderen