maandag 9 januari 2017

Nooit oude schoenen weggooien (voor je nieuwe hebt ;-))

De jongste heeft vandaag nog vrij ivm een studiedag, maar morgen moet ook hij weer naar school. En dan kan na ruim twee weken de bezem er lekker door.
Er wordt momenteel gespeeld met de dieren, de magnetische staafjes, de blokken en er wordt geverfd en dat is bijna wel even genoeg, en tijd om even orde te scheppen in de chaos. Er staat nog een grote wasmand met was om te sorteren en te wassen. En mijn vloer vraagt om een zuigbeurt. ik heb wel zin om daar morgen wel weer even wat meer tijd voor te hebben.
De consumindermodus staat ook goed aan. Jongste groeit erg hard en zijn schoenen waren aan vervanging toe. Hij had ook een wat nieuwe broeken nodig en een trui. Overal was sale en ik had een voucher bij de H&.M met een korting van 10€ waardoor ik uiteindelijk voor een jasje en een broek maar 27,99 kwijt was. Bij de z.eeman kochten we een trui en een joggingbroek en een paar bundels sokken voor de man. Nu voor €1,50 per 3 stuks. De trui was nu €4 en de joggingbroek was ook voor €4. Nu ik zijn kast weer mooi op orde heb, en aangevuld met dingen uit de reserve, dat is kleding wat ik van vriendinnen heb gekregen voor zoontje in maat 134 t/m 158 is alles weer aardig op peil. In de loop van de tijd vul ik dat bij met kringloop spulletjes of een uitverkoop meevallertje.

Ik houd er niet van om goede dingen weg te gooien, en besloot ik wellicht zijn oude schoenen wat kon updaten. 
 Het is altijd handig om nog een paar schoenen erbij te hebben.

 De schoenen stopte ik in de wasmachine met een schepje bakingssoda en wat witwasmiddelpoeder. Nog een paar witte veters van de kringloop er in draaien en klaar is Klara. Een paar keurige schoenen erbij ;-0


Vanavond eten we bloemkool van de groenteman die op moesten en inderdaad wat vlekjes vertoonde voor 1€, koopje en lekker met de worstjes van de l.idl met 35% korting.
Ik hoop alleen wel dat ik genoeg aardappeltjes heb om te koken. Anders moet ik helaas pindakaas nog even een uitgave doen.

Morgen weer alles normaal en dat is na al dat feesten ook wel weer fijn!