woensdag 7 oktober 2015

Van geld terug en een nieuwe jas en big spender! oorbellen

Afgelopen zondag ging mijn man met de oudste en de jongste zwemmen in onze hoofdstad, mijn dochter en ik gingen de stad even in. *Zucht* op koopzondag, maar een dertienjarige dochter wil wat. Zij moest behaatjes hebben en ik hemdjes voor de jongste en als het kon naadloze onderbroeken dan kunnen er twee met gaten weg.
Bij de k.ruidvat wilde ik ook een en ander kopen. Dochter is van het oppoeletoeren van je gezicht, ofwel creme of iets anders dergelijks wat ik niet snap dat je dat op je kop kunt smeren.
sinds tijden gebruik ik weer eyeliner en mascara. Wat eigenlijk best staat en ook wel verzorgd. Bij de k.vat hadden ze allerlei acties, waaronder ook een dagactie 1+1 gratis van de gezichtscreme 's. Na betaling bekeek ik de bon en was de 1+1 actie er niet afgehaald. Meteen ben ik weer naar de winkel gegaan en uiteindelijk bleek de dagactie alleen op zaterdag geldig. Maar de posters hingen er nog en de bedrijfsleider vond het billijk dat ik het geld terug zou krijgen.
Zo zie je maar weer, controleer altijd je bon en ga terug als er iets niet klopt.
Het kost mij tegenwoordig niet veel moeite meer om zonder mijn boodschappenmandje vol te gooien een winkel te verlaten. Maar ik ben nu toch blijven staan voor een stelling vol met oorbellen. Voor €6,50 kocht ik 2 paar oorbellen, die ik al een tijd lang wilde hebben


Bij de Hema hadden ze (weer) opruiming en scoorde ik deze jas voor ons zoontje. 
Het is een houwtje touwtje jas, ik betaalde er een tientje voor. Het was eigenlijk wel een meisjes jas maar ik vind hem prima voor een jongen kunnen. Thuis wilde hij hem niet meer uit trekken.
S middags ging ik nog de tuin in om hem winterklaar te maken. Ik moet hier en daar nog wat onkruid trekken maar dan ben ik ook klaar. De ramenwasser komt deze week nog. Wij hebben enorme ramen boven, en hij maakt de goten ook nog schoon (ook van binnen !) 
Ik moet altijd even met hem handelen maar dan heb ik ook voor een klein bedragje al mijn ramen en goten schoon. Voor ons is het te hoog en wij hebben het juiste materiaal daar niet voor.
Bovendien gruwen wij van dit soort hoogten.