donderdag 26 juni 2014

Deadline

ok help dus...

Deze week heb ik keelontsteking gehad. beetje lastig want ik heb bedacht om in de reprise te gaan mét mijn dubbele verjaardagen zonder hapjes mét gewoon eten te gaan.
Zoon en man zitten 2 weken tussen dat ze verjaren en aangezien zoon zijn verjaardag midden in de vakantie valt, moet het komende zaterdag maar gebeuren, er niet vanuit gaande dat ik dus last van mijn keel kreeg en koorts had dus de bank een beetje moest houden. Al had ik met alle liefde van de wereld de ramen willen lappen, de strijk willen doen ik kón het gewoon niet.

Nou ja vanochtend voelde ik mij beter, en ging zoals iedere donderdagochtend aan het werk.
Het printerpapier was op en dat moest ik dus in het dorp kopen.
Hartstikke duur daar baalde ik al van in het dorp liep ik allemaal mensen tegen het lijf waaronder een van mijn twee beste vriendinnen. En daar bleef ik dus doodgemoedereerd een klein half uur mee staan praten.
Vervolgens was manlief thuis en daar heb ik nog even mee staan praten over lopende zaken, en toen was het ook alweer bijna tijd om de kinderen van school te halen zucht.

Dus nu moet ik ramen lappen, stofzuigen, wassen, 10 minuten gesprekken, eten voorbereiden en nog wat boodschappen doen, op verjaardagsvisite, eten maken, 4 overhemden strijken, tuin versieren allemaal vóór morgenavond.

Ik hartje deadlines...7 opmerkingen:

 1. Dan doe je toch alleen het hoognodige en de rest schuif je door

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Niet voor de visite gaan stofzuigen, ramen lappen, strijken ed hoor. Dat doe je maar als het bezoek weer weg is. Meestal moet je dan zowiezo opnieuw stofzuigen en ramen lappen.
  Suc6 en toch ook gefeliciteerd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel plezier morgen, het komt vast allemaal goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sterkte! Enne van harte gefeliciteerd, hoop dat je ook nog een beetje kunt genieten...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Succes, bah ik haat zulke deadlines :-) moet zeggen dat ze nu nog maar weinig voorkomen, nu ik minder werk. Het meeste is gewoon goed bijgehouden.

  BeantwoordenVerwijderen