dinsdag 10 juni 2014

Hitte

Eerst even een huishoudelijke mededeling, ik kan al een aantal maanden niet bij mijn gmail account. Dat is namelijk niet gekoppeld aan mijn blog.
Dus als je nooit antwoord van mij krijgt kan dat kloppen, ik hoop dat het binnen nu en een dag opgelost is.

Vandaag is de eerste dag na pinksteren. En wat voor één een zonovergoten pinksteren.
Zaterdag viel het hier allemaal wel mee met de hitte maar gisteravond was het zo broeierig dat het onze adem benam. om half vijf werd het iets frisser door een aantal windstoten.
Maar ik houd niet van die verzengende hitte, als ik het mag geloven is dit wel onze toekomst wat betreft de weersverwachting. Hete droge zomers en natte winters... Ik denk dat we maar een huisje  naast Valhalla in Noorwegen kopen. Lekker fris..

Het was een warm en vol weekend, waardoor het huis een puinhoop is. Met veel kinderen en weinig fut blijft het huishouden wel eens wat liggen en daar pluk ik nu de vruchten van.
Eerst de ontbijttafel maar eens afruimen en dan de was ophangen, nieuwe was draaien, stofzuigen en dweilen, toilet schoonmaken, koken en oppas zoeken voor morgenmiddag.
Betalingen doen. etcetera..

Ik ga maar es aan de slag.


4 opmerkingen:

 1. Hier is het ook een zootje in huis. Ik heb het gevoel dat ik enorm veel achterstand heb. En dat door een simpel lang weekend.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kan ook niet zo goed tegen die hitte. Ik heb dan gewoon geen fut, en alles wat je doet kost zoveel energie. Hier dus ook nog veel werk dat is blijven liggen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier geen kinderen en veel buiten geleefd dat scheelt erg veel troep in huis. Droge zomer's kennen we hier niet daarom is het hier altijd benauwd warm, zeg maar vies warm. Als je in Spanje met dezelfde temperatuur zit voelt dat veel beter omdat het daar droger is. Succes met de opruiming.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O jee, het kan mij niet warm genoeg zijn. Ik heb geen last van de hitte. Ik heb het zelfs altijd koud. Als we 's avonds nog buiten zitten dan zit mijn man in een korte broek en ik heb een langebroek aan en een vest/truitje met lange mouwen. En nee, dit komt niet meer goed na bijna 50 levensjaren.

  BeantwoordenVerwijderen