maandag 7 januari 2013

Give Away of weggeven

Ik heb mijn moestuinplan dit jaar al weer bedacht. Ik doe rucola en tomaat in de potten. In de bak plant ik dit jaar alleen maar kruiden. Mijn bak staat achterin de tuin en heeft niet de hele dag zon. Eigenlijk maar een klein gedeelte van de dag. |(onze tuin ligt richting het noorden)
De bak is ook nog erg in trek bij de koeien in de wei achter ons huis. Ondanks de framboos die ik als soort van natuurlijk prikkeldraad achterin de bak heb geplant. Helaas voldoet dit niet en heb ik dit jaar dus besloten om het bij koriander, peterselie en munt te houden. Deze overweging komt ook mede omdat er in dit dorp een overschot aan zelfverbouwde groente is dat ik heel voordelig aan onbespoten groente kan komen.

Vandaar dat ik dacht (mede door mijn 150 ste bericht en bijna honderdduizend pageviews) Dat ik een Give Away ga organiseren!

Deelname is eenvoudig, en iedereen mag meedoen. Je zet onder dit bericht dat je wil meedoen aan de Give Away. Vervolgens mag maar hoeft niet de afbeelding kopiƫren en op je eigen blog zetten dat je meedoet met mijn Give Away.
op zaterdag 19 januari trekt een ander lid van het Vlierbloesem gezin een lootje.

Dan nu wat ik ga weggeven. Groente zaadjes. Zie onderstaande foto!


Give Away www.creatiefmetweinig.blogspot.com

Het zijn reuze pompoen zaadjes, radijs zaadjes, wortelen en sperciebonen en sla.

Doe mee en sla je slag!!!

En voordat het puinruimen hier begint, na een lange vakantie is er