dinsdag 20 december 2016

Het kerstpoetsen

Even een berichtje vanuit het poetshuis ;-) Het huis moet kerstklaar gemaakt worden hhahah. Maar het is bijna vakantie en dan kom ik een tijd niet aan werken toe. Althans de hoekjes in de radiatoren en de ramen, stof en dergelijke. Mijn ochtenden beginnen om half zeven. Dan maak ik voor iedereen een ontbijtje en de boterhammen en lunch om mee te nemen.
als zoontje met de taxi is gegaan en de kinderen met de bus naar school, gaat man even later ook naar zijn werk. Dan heb ik om kwart over 8 iedereen van de vloer (edit oudste is ziek en ligt in bed). Eerst alle ochtend rotzooi opgeruimd en toen ben ik de ramen gaan lappen en de radiatoren schoongemaakt.
Om half tien heb ik een kopje koffie gezet en ben ik even gaan bloggen, met trots kan ik zeggen dat de voorkamer af is....  alleen de vloer moet nog gezogen en gedweild. Maar eerst de achterkamer afmaken en de keuken en dit.....Opvouwen.... kan ik eerst doen terwijl ik met zoon een babbeltje maak. Die kwam net beneden.En we moesten ook soep kopen volgens Lennart....

5 opmerkingen:

 1. Goed bezig meid, en wat woon je toch gezellig!
  Geniet van je poetsplan en dan volgende week voetjes omhoog ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ziet je huisje er gezellig uit zeg! Ik heb vorige week al flink gepoetst vanwege de verjaardag van dochter. Dus hoef ik het deze week alleen maar goed bij te houden en dan.....vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk bezig, in de kerstvakantie lukt dat inderdaad minder goed. Soeb ja lekker! En die was groeit altijd weer aan! Fijne dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed bedacht, schoonmaken met kids in huis is dweilen met de kraan open. Daarbij is het veel leuker om tijd te hebben om leuke dingen te doen met ze!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat staat de kerstboom gezellig! Je bent bijna klaar voor de kerst.

  BeantwoordenVerwijderen