maandag 19 mei 2014

Weggooien/ goedkoop groente eten en de kop weer van de week

Ineens dacht ik dat het gisteravond een goed idee was om de zolder te gaan opruimen.
Je kunt zien dat het voor mij de tweede of zelfs derde ronde is, want het opruimen ging van een leien dakje.  De tent van onze dochter stond er, wat ander speelgoed rotzooi wat van beneden is gekomen. En ik moet tot mijn spijt toegeven dat de kerstspullen ook nog niet een plek hadden. Ze staan nu keurig in de stellingkast.
Er is weer een zak kleding weggegaan en ook een zak met kapot speelgoed een stapel boeken en een plastic tas voor ons neefje die de duplo gekregen heeft.
Om negen uur was ik weer beneden en kon ik het laatste deel van rapport voor je ouders kijken.
Ik zag het voor het eerst, maar het is werkelijk een mooi programma.

Onder het scheve dak heb ik twee stellingkasten en een boekenkast geschoven. in de stellingkast staat alleen een doos met schaatsen, 2 dozen playmobil en de kerstspullen. De tent van dochter ligt ook op een van de planken.
De boeken heb ik vluchtig uitgezocht maar moeten nog gesorteerd worden. Het is nog niet helemaal af, maar het verbaasd mij iedere keer weer wat je allemaal in een uurtje kan doen.
Achter de stellingkast is de berging. Dat is wel een beetje onontgonnen gebied.

Vanochtend ben ik eerst wezen fietsen met mijn vriendin. Daarna zijn we naar de a.ction geweest. 
Ik koop daar knutselspul/ spullen voor school/ pennen/ plakband/ kadootjes en haarspeldjes.
Vanmiddag kocht ik bij de tuinder in het dorp 2 tweede keus bloemkolen, 4 bosuitjes, 2 kilo uien, 1 kilo aardappelen, 2 kroppen andijvie en 1 krop sla voor €10,50 onbespoten en super vers.

En zo is de kop weer van de week af. Morgen meer :-)