dinsdag 7 januari 2014

Het leven is zo gek nog niet..

Kwam ik gisteren uit een redelijk kansloos dipje, vandaag ging het al stukken beter. Zo had ik vanochtend een ontzettend leuk gesprek op facebook over het basisonderwijs ;-)
Maar ondertussen heb ik de bijkeuken opgeruimd, 3 wassen gedraaid, wc schoongemaakt, pakjes aangenomen, koelkast schoongemaakt, stof gezogen, gedweild, jachtsaus gemaakt (aanrader uit het tweede boek Koken met Karin) was gevouwen en marktplaats aankopen overgemaakt.

Qua financiën gaat het ook prima. Ik wacht nog steeds op antwoord van één van de zorgverzekeraars dus ik kan nog niet het hele definitieve plaatje voor 2014 op tafel leggen.
De plaatselijke schoenenwinkel had uitverkoop zodat ik voor de middelste en de jongste ieder een paar schoenen heb gekocht. Kwalitatief goede schoen voor de helft van de prijs.
Dat was een opsteker. Voor de rest wat kleding van marktplaats voor de jongste en dan zijn de kasten weer gevuld. Want eerder kocht ik al kleding voor de oudste. De middelste kreeg een hele grote doos met kleding van haar nicht.
Dan voel ik mij zo rijk als ik die tweedehands kleding die ik van marktplaats door mijn handen krijg bij het opvouwen.

De man met de groenten uit zijn volkstuin heeft nog steeds heerlijke andijvie/kool en bildstar aardappelen. Het leven is zo gek nog niet!