donderdag 13 september 2012

Gas en stroom/ goedkoop uitje en huishoudelijke perikelen.

Foutje bedankt. Voordat we op vakantie gingen kregen we een aanbod van de E.ssent om over te stappen op een ondernemerstarief. Telefonisch hadden we besproken dat de reclame boy het aanbod op zou sturen na onze vakantie. Het pakketje kwam maar niet dus ben ik overgestapt naar b.udgetenergie.
Daar krijg ik binnen nu en een dag ook een voorstel van. Ik moet natuurlijk 1 van de 2 afzeggen. Maar ik ga natuurlijk eerst eens prijzen vergelijken. (let op dit moet binnen 7 werkdagen)
We hebben al weer minder gas en stroom verbruikt vorige week. Ik ben benieuwd hoe de vlag er komende zaterdag bij staat.

Over vlaggen gesproken er was feest. Het begon met een opening van een bedrijf in de buurt. Er was voor nop een springkussen en een draaimolentje. Wat heeft de jongste zich vermaakt! hij was wel hartstikke moe toen we weer thuis kwamen maar wat heeft hij genoten! Ik kocht voor de twee kinderen die mee waren nog een pannekoek. Voor 1,50 per stuk. Zelf dronk ik uit mijn meegebrachte waterflesje.
Wat hebben we een plezier gehad. Het was ook nog mooi weer. Wat wil een mens nog meer.
Onze zoon heeft geld gespaard voor de kermis. En we zijn ook nog als gezin gegaan met geld wat ik had verdiend met de advertenties van deze blog.
Zoon in de draaimolen, dochter vind de zweef prachtig. Zoon wil wel eens met een grijper proberen een horloge te pakken. Nu hij gezien heeft dat hij binnen een maand meer dan dertig euro heeft gespaard, is hij een stuk serieuzer geworden. Ik vind het fijn te zien dat een strengere aanpak zijn vruchten afwerpt.

Qua huishouden gaat het eigenlijk best goed. Ik ben na mijn opruim tornado link goed bezig geweest. Ik ben erg streng voor mijzelf en laat niets ergens zomaar slingeren en ik moet zeggen dat het zijn vruchten afwerpt. Het is leeg en netjes. Dat komt ook omdat ik de kapotte fauteuil niet vervangen heb maar weggegooid. We hebben hem nog niet gemist. We zitten gewoon met zijn allen op de bank of op de grond. (Net zoals in een echte commune)
Speaking off ik ga de vloer maar eens even vegen...