dinsdag 10 januari 2012

PECH

Toen ging onze wasmachine alweer kapot... Ik zal de lijst van kapotte dingen even opnoemen.

Friteuse (zeven jaar gebruikt)
Ipad (van de zaak maar voor prive gebruikt beeldscherm kapot)
Laptop (moederbord? ofzoiets? ipad en laptop ongeveer een jaar oud
Strijkijzer (vijf jaar)
talloze kapotte spaarlampen vervangen door LED
Rolgordijn in de hens (10 jaar oud)
Bleekvlek op mijn nieuwe vest (nieuw ja eerste nieuwe kledingstuk in twee jaar)
WASMACHINE 8 jaar van b.osch net vier maanden geleden een nieuwe prinplaat in laten zetten...

Let WEL ik zit dus helemaal niet op materiaal, en heb helaas mijn potjes voor andere uitgaven moeten gebruiken. Daar kom ik in een volgende bijdrage nog wel op. Het meeste moet dus goedkoop of anders opgelost worden.
DE friteuse heb ik proberen niet te vervangen. We hebben een paar keer friet gehaald. Maar dat vond ik echt te duur en eigenlijk was het ook niet eens lekker. En een frietje op zijn tijd is niets mis mee. Ik keek iedere keer bij de kringloop winkel en marktplaats maar kon niet s geschikts vinden. |in principe probeer ik altijd eerst tweedehands te vinden namelijk. Uiteindelijk heb ik een tezamen met eennieuwe wasmachine gekocht. De wasmachine was nou zo vaak kapot geweest, dat ik via een webshop een wasmachine die ruim 300 euro goedkoper was, hij kwam ook goed uit de test, en heeft  een uitgebreide keus aan eco programa s .
Hij schijnt ook heel droog te wassen. Waarschijnlijk verkoop ik mijn droger dan.

Om een lang verhaal kort te maken. Wasmachine gekocht en een friteuse via de webshop......
LAptop waarschijnlijk via garantie, i pad verstopt in kast en niet meer over nagedacht.. Strijkijzer heb ik eerder over geschreven. Ledjes bij de a.ction. Rolgordijn misschien uit de verzekering en voor de rest bidden dat alles verder heel blijft. Vooral de cv ketel uit 1994.............

O ja de vlekken in mijn vest.. Zwarte merkstift doet wonderen.
En ik geloof dat ik gestraft werd omdat ik bleek had gebruikt voor een wit shirtje waar het weer in zat.. nooit meer doen dus..