woensdag 21 september 2016

Opruimen, ramen lappen en Thomas de trein

Ik kon deze week maar moeilijk op gang komen. Dat kwam ook omdat ik mijn liefste voor een weekje met vakantie had gestuurd naar Zuid Limburg ;-)
Hij maakte veel wandelingen in de vrije natuur. 

En kwam rustte uit, en dat was broodnodig geloof me.

Ik gaf mezelf maandag een schop onder mijn achterste en lapte de ramen. En ontdeed ze van spin rag.
De frequente lezer weet dat ik een voorliefde heb voor retro spullen, en vooral ook van gebruiksvoorwerpen.
Bekijk hier mijn brabantia trap niet te evenaren met de trappen van nu. Zo stevig en degelijk dit is, en natuurlijk kocht ik hem bij de kringloop voor een paar euro. Even als de emmer van een kunstof waar je nu niet meer mee hoeft aan te komen. (BPA is er hopelijk al uit gesleten zal wel niet hé? Toch wel tweedehands ;-))
 Fijn de ramen lappen ;-)

 Kijk daar was hij al de trap ;-)

De plaatselijke super had de bio op de reclame. 25% korting en met mijn 10% personeelskorting daarbij deed ik wat boodschappen. Het is weer het begin van mijn nieuwe maand. De oude afrekening zal ik nog maken.

 En ook koffie ;-) hmmmmm

Totale korting €27,69 wel goed opletten ;-


Ik ruimde de boel weer eens fijn op, en er ging weer heel wat weg. 

   Ik haal zoveel voldoening uit opruimen.

Dan nog een verzoeknummer van mijn jongste, hij wil zijn Thomas de trein verkopen
Voor 30€ vaste prijs en exclusief verzendkosten. Er zitten heel veel dingen bij, waaronder de remise, de verfdingus en wat bruggen (ook een boel rails). Maar Thomas zelf ligt nog ergens in een Deens vakantiehuisje ben ik bang.
Misschien wil je de set kopen? Het is denk ik beslist niet duur. De remise alleen doet op de internetz en zwartemarktplaats.nl al een euro of 17. Als je interesse hebt kun je mailen naar cayabeano@gmail.com