maandag 23 november 2015

Opruimen!

VerWERKEN ik zei het vorige week al, dus ik ben bezig gegaan op de zolderkamer waar onze dochter slaapt.
Dat is een vaste kamer waar een overloop voor zit. Op de overloop hadden wij een bureautje en wat stellingkasten met speelgoed. Achter de schuine wanden zit ook zolderruimte die de komende weken ook aan de beurt komen maar voor nu heb ik mij geconcentreerd op de bergingen op de slaapkamers.
Dit is onze dochter haar bed, achter het bed zie je schuifdeuren die we voor de berging hebben gemaakt. In de berging zijn legplanken gemaakt met een schot en daarachter is nog meer bergruimte.
Ik ben eerst met de ligplanken begonnen, en heb het meeste weggegooid.De eerste legkast aan de andere kant van het kamertje leeg, en ook niets wat ik heb bewaard komt terug.
Ik heb ook eigenlijk niets bewaard wat hier lag.

Dit is naast de legplanken, dit heb ik ook leeg gemaakt. Mijn ouders hebben hun huis te koop, dus we moeten onze kampeerspullen thuis opslaan, dit zou een goede plek kunnen zijn. Achter de legplanken zit zoals gezegd een schot, je kunt er niet goed bij, dus daar kunnen de kampeerspullen ook komen te liggen. De kampeerspullen bewaren we ook voor de kinderen.

Aan de andere kant heb ik ook bijna alles leeg, alleen de eerste helft van de legkast nog minimaliseren en dat ga ik vanmiddag doen.
Dan moet zoon mij helpen om alle vuilniszakken en tassen en dergelijke voor de kringloop van de overloop naar de schuur naast ons huis te brengen. Het is goed om daar straks een foto van te maken. Daar ligt me een meuk! Maar als ik de zolder af heb dan ben ik echt klaar! Een megaklus!
 De andere kan van de zolder, inmiddels is de balk van het oude bed en de gitaar zonder snaren ook weg...