woensdag 4 september 2013

Van alles wat

Eigenlijk had ik het idee dat het best beter ging met zoontje op de kleuterschool. Hij is goed ingeburgerd nu en gaat met plezier naar school. Hij heeft een nieuwe juf aan het begin van de week en de klas is een stuk kleiner.
Ik ben dan ook heel enthousiast, maar de juf zei met een zuinig mondje dat zijn concentratieboog inderdaad wat langer werd. Nou ja ze zoeken het maar uit, ik heb in ieder geval een blijer kind terug gekregen die geniet van alle uitdagingen die hij aangeboden krijgt.

Verder ben ik mijn huishoudboekje onder de loep aan het nemen. Ik ben nog wat aan het puzzelen. Ingangsdatum nieuwe beleid is 01-10-2013. We roeien nu nog maar even met de riemen die we hebben.

Met het huis boek ik ook vooruitgang. de dekbedovertrekken worden vandaag weer gewassen en i kga naar mijn zuurverdiende koffie boven een slag in de rondte werken. De kamers van de kinderen verdienen een poetsdoek dus dat zal ik dan ook maar even doen.
Gister heb ik alweer 3 zakken met spulletjes naar de kringloop gebracht. Het gaat goed en beter! Deze week nog maar 20 euro uitgegeven en dat was nog niet eens aan eten, maar aan een TL lamp voor in de schuur en homeopathische medicijnen.

Het word de komende dagen nog mooi weer en ik ga morgenmiddag nog maar even met de kinderen naar het strand denk ik.Het kan nu nog en ze genieten er met volle teugen van. Al ehb i kzin in de herfst, afgelopen weekend in het bos rook het ook al zo lekker naar herfstige bosgeur!

6 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat het zo goed gaat met je kleine vent!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt als volop bedrijvigheid en positieve gedachten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jee zeg, wat willen ze nu toch in het onderwijs? Concentratie-boog....... het kind is toch pas 4. Ik heb af en toe het gevoel dat ze bijna geen kind meer mogen zijn, maar direct moeten presteren. Gelukkig krijg jij een blij kind thuis, dat is toch vaak de beste indicatie van hoe hij zich voelt. De rest komt allemaal wel.
  En de rest.... knap gedaan meid! Je krijgt het vast wel weer helemaal op de rit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat jammer dat het niet zo gaat als je wilt met jullie zoontje. Het zal vast wel goed komen. De zomer mag nog even blijven van mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Pfff, concentratiebogen en zuinige mondjes, beide horen niet bij kinderen van 4 jaar, 't is toch gewoon fijn dat een kind het naar z'n zin heeft,
  groet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ach... die concenratieboog die komt nog wel hoor!
  Je moet je immers ook op je gemak voelen voor je je echt kunt concentreren.
  adat je zoontje het beter naar zijn zin heeft is vooral belangrijk.

  BeantwoordenVerwijderen