woensdag 4 september 2013

Van alles wat

Eigenlijk had ik het idee dat het best beter ging met zoontje op de kleuterschool. Hij is goed ingeburgerd nu en gaat met plezier naar school. Hij heeft een nieuwe juf aan het begin van de week en de klas is een stuk kleiner.
Ik ben dan ook heel enthousiast, maar de juf zei met een zuinig mondje dat zijn concentratieboog inderdaad wat langer werd. Nou ja ze zoeken het maar uit, ik heb in ieder geval een blijer kind terug gekregen die geniet van alle uitdagingen die hij aangeboden krijgt.

Verder ben ik mijn huishoudboekje onder de loep aan het nemen. Ik ben nog wat aan het puzzelen. Ingangsdatum nieuwe beleid is 01-10-2013. We roeien nu nog maar even met de riemen die we hebben.

Met het huis boek ik ook vooruitgang. de dekbedovertrekken worden vandaag weer gewassen en i kga naar mijn zuurverdiende koffie boven een slag in de rondte werken. De kamers van de kinderen verdienen een poetsdoek dus dat zal ik dan ook maar even doen.
Gister heb ik alweer 3 zakken met spulletjes naar de kringloop gebracht. Het gaat goed en beter! Deze week nog maar 20 euro uitgegeven en dat was nog niet eens aan eten, maar aan een TL lamp voor in de schuur en homeopathische medicijnen.

Het word de komende dagen nog mooi weer en ik ga morgenmiddag nog maar even met de kinderen naar het strand denk ik.Het kan nu nog en ze genieten er met volle teugen van. Al ehb i kzin in de herfst, afgelopen weekend in het bos rook het ook al zo lekker naar herfstige bosgeur!