dinsdag 27 maart 2012

Stroperig

Je hebt van die dagen dat alles zo stroperig loopt in het huishouden. Net zoals in werk waarvoor je betaald krijgt heb ik soms mijn dag niet. Vandaag is zo 'n dag ik kan me niet zetten tot was opvouwen, afwasmachine leeg halen of was sorteren. Als ik naar de vloer kijkt wordt ik er moedeloos van.
Ik had hem vrijdag toch nog gedweild? Jongste vriendje is aan de beterende hand, maar spelen gaat nog niet zo  goed. Zeurderig en moe. Maar een middagslaapje ho maar. Waarschijnlijk komt de stroperigheid ook van het ontbreken van een volle nacht eergisteren. Ik wordt ook ouder hahha.

In ieder geval heb ik snijselderij en bijenmengsel gezaaid. De kamille en de goudsbloem zijn ook al weer gezaaid die zijn geplant in de bakken die de middelste kreeg voor haar verjaardag.
Ze komen eerst voor haar raam te staan. Dit weer gaf mij in het weekend ook energie om verder plannen te maken voor de tuin. Ik ga eindelijk mijn loungehoek voltooien. Nee niet een dure van de w.elkoop, l..eenbakker oid, nee gewoon met dingen die we hebben of dingen die je tweedehands kunt krijgen. Vorig jaar had ik het idee ook, maar ik ga het dit voorjaar ook echt voltooien.
Wacht maar af, als het af is spam ik zeker een fotootje.

Dus vanavond vroeg onder de wol. Ik hoop niet dat ik me teveel stoor aan de spinnenwebben.