vrijdag 27 december 2013

Het laatste blogje van 2013

Het oude jaar loopt op zijn einde. Een gezellige tijd. Voor ons was het een beetje roerig. Gelukkig is man zijn onderzoek goed afgelopen.
Onze jongste zoon krijgt nu een symfonie van Bachbloesem en ik moet zeggen dat hij beter geconcentreerd is en dat is vooral belangrijk op school.

Afgelopen tijd mega veel uitgaven gehad op financieel gebied maar ik heb me voorgenomen om daarover in het nieuwe jaar te bloggen. Over het onderwerp soms zit het mee en soms zit het tegen.. in ieder geval zal ik frequenter bloggen. Want ik vind het awesome (je krijgt wat mee van  pubers als ze vakantie hebben)

De kerstdagen hebben we rustig gehouden wel lekker en verantwoord gegeten. De kinderen hebben echt genoten van de familie en de gezelligheid. Vandaag genieten we nog wat na. Alhoewel er voor mij nog wat te stofzuigen en te wassen valt. Dat merk je meteen een paar van die "vrije'dagen.

Ik heb de benodigdheden binnen gekregen om de zorgverzekering om te zetten. Dus daar moet ik het weekend nog maar even voor gaan zitten.

Dinsdagavond komen er vrienden bij ons "uit"zitten. Oliebollen bak en maak ik zelf met zonnebloemolie in de wok, met een recept van Teunie/eenvoudig leven. De benodigdheden had ik nog in huis. Voor de rest wat hapjes en een fels champie van de Lidl. Wat een feest.

Ik wens jullie een ontzettend goed einde en een nog beter begin.!

Tot volgend jaar!