vrijdag 29 november 2013

Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht

Kwetsbaar ben ik momenteel om dat gedoe op school.
Ik probeer een en ander wel op te schrijven op dit blog maar doe dit omfloerst en dan kun je het gewoon maar beter niet doen is mijn ervaring.
We zitten nu midden in het proces, komt tijd komt raad.
Ik schrijf er later weer over.

Nu iets anders, ik heb prachtig geshopt voor de Sinterklaas. Niet bij de grote winkelketens maar via marktplaats! Schreef ik eerder al dat ik oudste zoon zijn kast had leeg moeten maken omdat alles te klein was, wij doen ook aan nuttige kado's bij de sint. Zo kwam ik een helder witte slim shirt en een prachtige spijkerbroek voor zoon tegen op de marktplaats. Een mooie spijkerbroek die erg duur was geweest maar tweedehands maar 15 euro. Nu nog een mooie riem erbij en voor oudste zoon ben ik klaar! Op de zaak hadden we nog een blue tooth luidspreker liggen die gaat hij ook nog krijgen.
Voor dochter ben ik in onderhandeling over een versterker met een microfoon niet duur hoor 30 euro want dat is het budget per kind. Zij doet aan zingen en krijgt zangles en het is handig dat ze dan een en ander versterkt kan krijgen.
Jongste zoon krijgt via de lokale marktplaats voor 20 euro 6 hele grote Bruder tractoren. Die zijn in de winkel niet te betalen.  En via marktplaats heb ik veertien dinosauriërs op de kop getikt.
Voor man heb ik al een tijdje een pakket DVD s klaarstaan die ik via @AndersonCottage heb gescoord!
Nu de surprises nog. We hebben lootje getrokken en ik had natuurlijk die van de jongste ook nog. Dit weekend maar even fröbelen. Gelukkig had mijn lieve vriendin een goed idee voor een suprise van degene die ik heb getrokken ;-)

Dit jaar krijgen de twee jongsten een kerstkalender, zelf gemaakt natuurlijk. Wij kijken nu alweer een maand naar Kerst met Linus op DVD dat is een fantastische serie die je helemaal in de kerststemming doen komen. Acaya krijgt in de serie een kerstkalender voor iedere dag een wijsheid. Dat ga ik voor mijn lieve dochter ook doen.Sinterklaas zelf is bij ons vooral traditie, warme chocolademelk en pepernoten. En met een spelletje de kadootjes, suprises en gedichten. Daar denk ik zelf ook met veel plezier aan terug.