maandag 11 februari 2013

Verzekeringen en een goedkope kapper

En hatseflats hebben we toch maar mooi weer ruim vijftien euro bespaard op de woonverzekering. Ik heb hem overgesloten naar inshared. Nu moeten de zakelijke verzekeringen nog, en dat is wat lastiger. Maar ik houd stug vol.
Uiteindelijk hebben we zakelijk gezien 257 euro bespaard op het opzeggen van de arbeidsongeschiktheidsverzekering. We kunnen nog besparen op de rechtsbijstandverzekering en de zekerheidscombinatiebedrijven en niet te vergeten de autoverzekering. De bedragen daarvan zijn 54,85 + 40,43+ 60,80 = 156,07
Ik kan je zeggen ik kan geen verzekeringspolis meer zien. Eerst alles bij de tussenpersoon weghalen. En dan oversluiten heel makkelijk gaat het allemaal niet. En niet in de laatste plaats door de tussenpersoon. Wat dat betreft kan ik alle horrorverhalen beamen.

Hier gaat alles na een periode van ziek zijn zijn gangetje weer. Ik merk alleen dat ik nog wel heel erg achterloop met huishoudelijke taken. Maar verwacht dat ik het deze week wel aardig in kan halen. Ik heb niet veel afspraken buitenshuis dus ik wil even extra inlopen met was en schoonmaken.

Komende week gaat zoon een keer een dagdeel proefdraaien op school. Ik ben erg benieuwd hoe hij het zal vinden.

Door wat zoeken, rondvragen en rondbellen heb ik een voordelige kapper gevonden. Ze knipt fantastisch en rekent 10 euro per kind en dertien voor een volwassene. Hebben we weer aardig wat euro s bespaard. En dat moet ook wel want we hebben in maart weer twee verjaardagen te vieren :)

Een heerlijke maandag gewenst!4 opmerkingen:

 1. Voor jou ook een mooie dag toegewenst! En wat een besparingen zeg, de moeite meer dan waard lijkt me!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier rekent de kapper in de stad tot 12 jaar 8 euro, en voor volwassenen (m/v-verschil) 12,50 of 15 euro; ook heel netjes toch.
  Verzekeringen hebben we al goedkoop, maar bekijk ook regelmatig of we nog goedkoper kunnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is echt een goedkoper kapper! Ik betaal tegenwoordig toch wel 15 euro per kind… Gelukkig ga ik zelf maar 2 keer per jaar, dus dat scheelt weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze verzekering, zijn naam rechtvaardigen, helpt de verzekeringnemer om te zorgen voor zijn of haar behoefte, wanneer de persoon niet aan het werk wegens ziekte of letsel te wonen. Sommige onderzoeken tonen aan dat een op de drie mensen met een handicap wordt op de leeftijd van 35; ze krijgen een handicap minimaal drie maanden vóór ontvangt de leeftijd van 65 jaar; en een op de tien te maken kunnen krijgen blijvende Arbeidsongeschiktheidsverzekering.

  BeantwoordenVerwijderen