maandag 9 januari 2017

Nooit oude schoenen weggooien (voor je nieuwe hebt ;-))

De jongste heeft vandaag nog vrij ivm een studiedag, maar morgen moet ook hij weer naar school. En dan kan na ruim twee weken de bezem er lekker door.
Er wordt momenteel gespeeld met de dieren, de magnetische staafjes, de blokken en er wordt geverfd en dat is bijna wel even genoeg, en tijd om even orde te scheppen in de chaos. Er staat nog een grote wasmand met was om te sorteren en te wassen. En mijn vloer vraagt om een zuigbeurt. ik heb wel zin om daar morgen wel weer even wat meer tijd voor te hebben.
De consumindermodus staat ook goed aan. Jongste groeit erg hard en zijn schoenen waren aan vervanging toe. Hij had ook een wat nieuwe broeken nodig en een trui. Overal was sale en ik had een voucher bij de H&.M met een korting van 10€ waardoor ik uiteindelijk voor een jasje en een broek maar 27,99 kwijt was. Bij de z.eeman kochten we een trui en een joggingbroek en een paar bundels sokken voor de man. Nu voor €1,50 per 3 stuks. De trui was nu €4 en de joggingbroek was ook voor €4. Nu ik zijn kast weer mooi op orde heb, en aangevuld met dingen uit de reserve, dat is kleding wat ik van vriendinnen heb gekregen voor zoontje in maat 134 t/m 158 is alles weer aardig op peil. In de loop van de tijd vul ik dat bij met kringloop spulletjes of een uitverkoop meevallertje.

Ik houd er niet van om goede dingen weg te gooien, en besloot ik wellicht zijn oude schoenen wat kon updaten. 
 Het is altijd handig om nog een paar schoenen erbij te hebben.

 De schoenen stopte ik in de wasmachine met een schepje bakingssoda en wat witwasmiddelpoeder. Nog een paar witte veters van de kringloop er in draaien en klaar is Klara. Een paar keurige schoenen erbij ;-0


Vanavond eten we bloemkool van de groenteman die op moesten en inderdaad wat vlekjes vertoonde voor 1€, koopje en lekker met de worstjes van de l.idl met 35% korting.
Ik hoop alleen wel dat ik genoeg aardappeltjes heb om te koken. Anders moet ik helaas pindakaas nog even een uitgave doen.

Morgen weer alles normaal en dat is na al dat feesten ook wel weer fijn!
3 opmerkingen:

 1. mn man is zo gek op modder als hij gaat wandelen met de hond,dat zn schoenen niet te grijpen zijn,ik was die dan ook telkens in de wasmachine want schrobbeurt helpt niet daar de zolen veel inkepingen hebben en ik er zo de modder niet uitkrijg,gelukkig kunnen ze tegen een wasbeurtje!!ik heb een vriendin-boerin,ik betaal voor 30kg aardappels 6euro en..krijg er dan bovenop nog 5kilo witloof(2ekeus)gratis bij,mn hart maakt dan altijd een sprongetje!!we babbelen samen ,drinken koffie en ik verwen haar dan als dank met koekjes of chocolaatjes.groeten uit het mistige belgie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is echt een super deal! zo'n adresje moet ik ook nog eens hebben. De tuinder ga ik vragen of hij een grote zak aardappelen kan leveren tegen oogsttijd.

   Verwijderen
 2. De schoenen zien er weer goed uit inderdaad.

  Hier is het inmiddels ook weer aardig op orde gelukkig.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen