maandag 16 januari 2017

eindverantwoording maand.

Ik kan mijn maand weer afsluiten. Hij begon op 15 december en gaat dus ook over de kerstdagen en het oudejaar, toch vaak een duurdere maand alhoewel je dat zelf in de hand hebt.
De spaarrekening kon weer met ruim 980€ aangevuld worden. Dit kwam mede door de eindejaars van man. We hadden ook veel extra uitgaven, maar ook extra inkomsten ivm de kinderbijslag.
Daar moest wat kleding voor de kinderen van worden gekocht.

Voor zoontje: €102 inclusief schoenen van €45 (zie afbeelding 1 voor de korting die ik via een voucher kreeg en de afgeprijsde artikelen) afbeelding1
Middelste: €50 (vorige maand al €100 gekregen budget is €150 per 3 mnd ongeveer)
Oudste: €75 schoenen
Schoenen man en moi €120
kleding moi: 83,85

Afgelopen week nog gehamsterd bij de AH alleen maar producten die nodig zijn. Bijkruidvat borsteltjes voor de beugel. 1+1 en bij de z.eeman wanten voor mij en wanten voor zoontje voor maar liefst €1,50


Verwachte kosten komende maand, orthodontie en verder is het buiten eten om een hand op de knip maand. Het extra geld op de spaar worden verdeeld over de potjes verbouwing huis, en een klein gedeelte eindexamencadeau.

Vandaag moet ik nog wat boodschappen doen en wil ik een flinke draai aan de vieze was geven. Er staan weer twee wasmanden vol met was op mijn aandacht te wachten.
Daarna nog even wat boodschappen doen voor de komende week. Er waren weer mooie aanbiedingen bij de plaatselijke super.