dinsdag 9 juni 2015

Schoonmaakdag

Vandaag heb ik een echte werkdag ingepland. De  jongste gaat twee keer naar school en heb ik lekker even tijd om door te werken.
Vorige week had ik namelijk een laat maar waaien week, en dar pluk ik dus vandaag de vruchten van. Ik begin daarom eerst met koffie in plaats van tussen door want dan kan ik lekker door werken.
Opruimen, ramen lappen, warm eten (tussen de middag) stofzuigen, dweilen en wassen (altijd en eeuwig)
Ik gebruik voor de huishouding natuurlijke middeltjes klik op deze pinterest pagina, pin ik makkelijk te maken huishoudelijke middeltjes. Als allesreiniger gebruik ik soda en groene zeep in een emmer. Vooral de keuken gaat er van blinken.
Nog even en dan gaan we op vakantie, de laatste weken voor de vakantie is het altijd druk met feestjes en afscheid. Onze middelste begint na de vakantie op de Middelbare school. Daar hebben we voorlichting over gehad. En dat brengt ook weer aardig wat kosten mee. Ik zal vanavond een en ander op een rijtje zetten en prioriteren. Het brengt rust in mijn hoofd.
Maar voor nu de laatste slok koffie en aan de gang.

Kan de huishouding jullie bekoren?

5 opmerkingen:

 1. Nou nee, ik doe het omdat ik het moet doen, die huishouding, en tuurlijk is het resultaat vaak wel iets wat voldoening kan geven. Maar liever deed ik andere dingen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel plezier vandaag! Ik heb ook altijd een goed gevoel na een dag poetsen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kijk, dat klinkt lekker positief! Maak er een lekker schoonmaakdag van, dan pluk je vanavond zeker de goede vruchten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. In die zin wel dat het voor de plek is waar je woont. En dan is een schoon en opgeruimd huis gewoonweg fijner!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk huishouden maar wel met regelmaat.

  BeantwoordenVerwijderen