maandag 10 juni 2013

Het is weer Moestuin maandag!

Er staan hier nog wat kruiden omhoog te trekken voor het raam je ziet kamille, oregano, komkommerkruid, tomaten en salie.


Ik moest nog vegen... Hier komt mijn verticale tuin. In de schoenenzak heb ik kruiden gedaan. Tot nu toe gaan ze goed! Wel water geven he ;-)
Zo gaat het met mijn aardbeien.. Ze zijn al te voorschijn. Nu moet ik nog nieuwe grond toevoegen. Want het wordt wel snel arm in potten.. Volgend jaar ga ik ze in een grotere bak doen.

Weet iemand wat dit is? Ik dacht zelf aan komkommerkruid.. Maar ik weet het niet...

De framboos of braam in de moestuin bak.
Tegen de koeien ;-)

Pluksla en peterselie. Het was erg klein nog toen ons zoontje besloot het te schoffelen... Mem helpen zei die :-(Rozemarijn, Peterselie en Marjolein bij de achterdeur er g makkelijk voor bij het koken!

Moestuinmaandag is een idee van Helena8 opmerkingen:

 1. Zeker komkommerkruid oftewel borage, mooie blaue bloemen, lichte komkommersmaak, verkoelend in drankjes, ijsjes en sla.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er lekker uit. Ja mem helpe dat is toch het fijnst, zo'n kindergebaar. Onze aardbeien doen het ook super goed maar de bonen zijn zo geel dat wordt niks. Fijne dag, Johanna.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Huh? Koeien? Eten die het anders bij jullie uit de tuin dan?
  Leuk, die verticale tuin. Zag ik laatst ook bij schoonzusje. Alleen had zij het vast duur bij het tuincentrum gekocht. Die van jouw vind ik veel fleuriger!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja Jo, de koeien staan aan de andere kant van de framboos of braam ik weet het niet. En als ze mijn kruiden op willen eten prikken ze zich aan de framboos of braam.
   De schoenenzak had ik al jaren in de badkamer hangen maar ik gebruik daar alleen nog maar zeep en shampoo van een bio merk. Niet meer nodig dus. Dit leek me wel grappig ;-)

   Verwijderen
 4. Haha lol om je zoontje! Van mij ging vanmiddag even de plantjes water geven, heel de wortels plat door de waterstraal als een hogedrukspuit.

  BeantwoordenVerwijderen