zondag 26 november 2017

Zondag C.oop dag

We hadden weer wat fijne afprijzingen. Ik zal deze week even bloggen over de uitgaven. Voor de Sinterklaas ben ik ook al klaar, tenminste als de bestelde sportspullen op tijd zijn. Ik moet alleen nog wat snoep scoren en bedenken wat voor eten ik ga maken. Pepernoten maak ikzelf, en dan wat schuimpjes mengen. Het eten iets van soep met wat extra een slaatje zelf maken. Even denken. Het eten voor deze week en ook voor een g4oot deel van volgende week is rond. Ondanks dat we weinig vlees eten per portie is het een grote kostenpost binnen het boodschappenbudget. Met die reden kijk ik bijna iedere week in de koelvitrine van 50% afprijzing. Bij ons in de super is het alleen 35%. Ook mooi maar nooit vlees. We rijden op zondag wel eens een rondje langs de zeedijk en dan komen we langs de Coop vandaar dat ik dan in de gelegenheid ben. Ik bekijk ook de aanbiedingen in de online folder en als ik ze noodzakelijk nodig heb koop ik het.

6 opmerkingen:

 1. Leuke kortingen geveb ze bij coop ik ging ook vaka op zondag heen. Nu we verhuisd zijn is er geen coop neer in de buurt. Denk wel 40 km verderop. Ik kom er helaas sinds 2 maanden niet meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zelden kom ik bij de coop, vinden we juist duur. Maar als ik dit zo zie? Enkel gaan we als we te fietsen zijn weleens als er iets in de folder staat 7 km fietsen is te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vlees is inderdaad een grote hap uit het budget. Op voeding zit vaak wel een flinke korting, maar andere winkels - kledingwinkels bijvoorbeeld - zetten er soms 10% op. Dat noem ik geen korting :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vlees is inderdaad kostbaar. Wij eten nu veel minder vlees, en het scheelt dat de oudsten (3 jongens en een meisje) uit huis zijn. De meiden eten sowieso veel minder. Ik rijd langs de Coop als ik naar mijn werk ga en wip er dan wel eens binnen.
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wij hebben geen Coop in de buurt, maar ik koop mijn vlees altijd bij de Lidl. Daar hebben ze betaalbaar biologisch vlees met beter leven keurmerk (vind ik belangrijk). Dit koop ik dan met -35% sticker, dan vind ik het goed betaalbaar. Ook bij de Aldi koop ik wel eens vlees, maar die hebben wel veel meer kiloknallers er tussen liggen. Dat koop ik liever niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I enjoyed over read your blog post.
  Your blog have nice information, I got good idea from this amazing blog.
  I am always searching like this type blog post. I hope I will see again…
  ผลบอลพรีเมียร์ลีก

  BeantwoordenVerwijderen