maandag 2 oktober 2017

Huilen en voedingen

Het is toch ondertussen een groot gezin geworden. Dat nerk ik niet alleen aan de was maar ook de dingen die moeten gebeuren en niet lukken. Nou weet ik dat het een fase is. Als Arne straks langer gaat slapen dan kom ik wat meer aan dingen toe. Het kleine mannetje heeft ook al heel veel gehuild van de buikpijn envoeding die terugkomt. De medicatie voor de spruw is daar ook een grote boosdoener van. Gelukkig is het over en is de kuur op. Volgende keer begin ik met iets anders bessensap of kokosolie schijnt ook te helpen.
S ochtends vroeg na de voeding van vier of vijf uur besluit Arne wakker te blijven. Het is een beetje lastig aangezien ik de derde ook even moet helpen.  Ik heb daar nu wel een systeem in. Als alle kleding klaarliggen kan hij nu zelf zijn kleren aandoen. Zijn lunch en fruit voor op school maak ik na de avond voeding klaar zodat ik dat snel de tas in kan schuiven.
Als iedereen heeft gegeten en naar school of werk is gaat de kleine man in het bad. Hij is daar heerlijk ontspannen van. Vaak nog even een klein slokje em dan slapen. (Alshetgoedis)
Dan ga ik beginnen aan de troep bemeden en de stapels was. Ik heb nu weer heel veel witte was in mijn 8kg miele gegooid. Ik gebruik wasbare billendoekjes en die gaan het best op hoge temperaturen.
De kleine man huilde zoveel en bedacht me dat cinababy wellicht heb verlichting kon bieden en dat doet het ook enigszins. Hopelijk heeft het overstappen op ander voeding ook een goed effect.
Nu even koffie en dan ga ik aan de bovenverdieping beginnen. Daarna groente halen bij de tuinder.

Met mijn extra betaalrekening gaat het goed. We gebruiken het echt alleen voor boodschappen drogist artikelen en kapper ed. Ik houd er deze maand van over!
Net is de KB ook gestort en heb het hele bedrag naar de spaar gestort. Zoon gaat wss besluiten om te stoppen met zijn opleiding. Gelukkig had ik nog maar een paar boeken tweedehands gekocht. De strop is niet zo groot maar toch. Voor de rest heb ik een waterkoker gekocht voor 15 euro en mijn senseo voor 10 euro verkocht. Ik ga als het me lukt vandaag weer een aantala artikelen op marktplaats zetten.

Zo gaan we voort! Fijne dag nog!