dinsdag 31 oktober 2017

Dinsdagochtend

Even naar buiten met de baby in de wagen. Dat ziet er eng uit met zijn kaboutermuts over zijn oogjes maar ik had het meteen alweer teruggetrokken hoor! Het dekentje gemaakt door Jolanda van een beetje groener... helaas zijn al haar blogs niet meer. Ik heb soms heimwee naar Good old Household en Gezinsleven en Kopka en al die oude blog meiden die gestopt zijn... ik mis ze...
Maar anyway ik kreeg deze ❤ voor Arne... mooi uit Call the midwife❤onze favo serie.

Nou even een rondje en das hier al gauw de supermarkt op zoek naar stickers😉, de drogist of de Emmaus onze kringloop. Vanochtend kocht ik dit... en leverde 1 tas en een tummy tub in❤ voor donderdga staan er 2 grote tassen klaar.  Ondertuasen de bijkeuken opgeruimd fotos volgen.

Het jasje kocht ik voor Lennart, de sfeerlichtjes met rozen voor mijn moeder. Ze waren nu 10 cent per stuk. De andere 4 voor in de kadotas denk ik. Mijn melk opschuimer was kapot. De soepkommen zijn van Milk Amsterdam dat maakt mij verder niet uit. Maar het zijn magnetron geschikte kommetjes dus soep uit de pan van de koelkast en dan in de magnetron. Zo klaar. Geen verbrande handen van foute kommetjes. Rietjes koop ik altijd voor de voorraad heb nu 4 zakken op voorraad. Niet milieuvriendelijk. Maar af en toe krijgen ze een jampot met een tweedehandsrietje te drinken.
De bloemkool was 1 euro bij de welkoop die doen tegenwoordig ook in groente. Trouwens er lag een enorme zak wortelen voederwortelen voor 2,50 misschien iegs voor deze of degene je kan die dingen lang bewaren.

Tot zover, met mijn budget gaat het goed trouwens de kringloop was 8,10