dinsdag 31 oktober 2017

Dinsdagochtend

Even naar buiten met de baby in de wagen. Dat ziet er eng uit met zijn kaboutermuts over zijn oogjes maar ik had het meteen alweer teruggetrokken hoor! Het dekentje gemaakt door Jolanda van een beetje groener... helaas zijn al haar blogs niet meer. Ik heb soms heimwee naar Good old Household en Gezinsleven en Kopka en al die oude blog meiden die gestopt zijn... ik mis ze...
Maar anyway ik kreeg deze ❤ voor Arne... mooi uit Call the midwife❤onze favo serie.

Nou even een rondje en das hier al gauw de supermarkt op zoek naar stickers😉, de drogist of de Emmaus onze kringloop. Vanochtend kocht ik dit... en leverde 1 tas en een tummy tub in❤ voor donderdga staan er 2 grote tassen klaar.  Ondertuasen de bijkeuken opgeruimd fotos volgen.

Het jasje kocht ik voor Lennart, de sfeerlichtjes met rozen voor mijn moeder. Ze waren nu 10 cent per stuk. De andere 4 voor in de kadotas denk ik. Mijn melk opschuimer was kapot. De soepkommen zijn van Milk Amsterdam dat maakt mij verder niet uit. Maar het zijn magnetron geschikte kommetjes dus soep uit de pan van de koelkast en dan in de magnetron. Zo klaar. Geen verbrande handen van foute kommetjes. Rietjes koop ik altijd voor de voorraad heb nu 4 zakken op voorraad. Niet milieuvriendelijk. Maar af en toe krijgen ze een jampot met een tweedehandsrietje te drinken.
De bloemkool was 1 euro bij de welkoop die doen tegenwoordig ook in groente. Trouwens er lag een enorme zak wortelen voederwortelen voor 2,50 misschien iegs voor deze of degene je kan die dingen lang bewaren.

Tot zover, met mijn budget gaat het goed trouwens de kringloop was 8,10

7 opmerkingen:

 1. Wat een leuke vondsten! Bedoel je mij? Ik blog weer hoor! Al is het een beetje weinig op het moment. Druk met een baby ofzo 😂

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie vondsten, heerlijk blogje.

  Ja, ik mis t zelf ook hoor. Maar alles is al eens geschreven en stap je even uit je kader en reageer je eens stellig dan ben je meteen de sigaar. Krijg je bakken kritiek over je heen.

  Anyway....t is ook te lang geleden, ik moet te veel bijschrijven denk ik.

  Ik mis t trouwens ook, zoals het een jaar of zeven acht geleden begon.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Herkenbaar! Ik mis het ook, en heb zelfs weer een paar keer geprobeerd te beginnen. Maar ik liep telkens vast: wat schrijf je wel en niet (stom dat je daar over na moet denken). Wel foto’s of geen foto’s, ik kwam er niet meer uit. En ja, alles is wel al geschreven en toch vind ik dat op een paar blogs helemaal niet erg.
  Zucht.......

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Meiden, ik mis jullie ook. Voor mij als lezer maakt het helemaal niet uit dat alles al een keer geschreven is. Ik vind juist het gewone zo leuk en het lijkt dat het hetzelfde is, maar iedere dag toch net een andere film.
  Heerlijk om hier weer de blogjes te lezen en wat een prachtig dekentje zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh ja, gelukkig heeft "good old household" haar blogjes nog online staan en daar lees ik af en toe nog....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Schattig hoor, zo’n klein kaboutertje. Een kinderloze collega vroeg gisteren nog aan ons (drie dames met kinderen - gezin compleet) of we het niet misten, zon’n kleintje (ze was op kraambezoek geweest, vandaar). Mijn collega’s met oudere kinderen misten het niet, maar ik kan nog steeds een baby’tje zien en er zó naar terug willen. Dat zit er om allerlei redenen niet in, maar ik heb het stadium nog niet bereikt dat ik het vooral leuk voor ánderen vindt.
  Hier ook een fan van Call the midwife! Misschien haak ik nog wel eens zo’n dekentje gewoon omdat het zo leuk is.

  Ik herken het, het missen van de oude bloggers. Soms gaat het me niet alleen om de blogs zelf, maar om het ‘kringetje’ wat er toen was. Ik heb er eens over geschreven ‘heimwee naar de blogger leeslijst’.

  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk om hier weer de blogjes te lezen en wat een prachtig dekentje zeg!


  ทางบ้าน

  BeantwoordenVerwijderen