donderdag 23 juni 2016

Kringloopvondsten en een weggever

Eerst bracht ik maar liefst zes tassen spullen naar de kringloop en naar vriendinnen met jongens en meisjes voor kleding wat te klein was.
Dit deed ik op de fiets door de regen. Eigenlijk moest ik verder met mijn lijstje en boven poetsen maar ik was niet voorruit te branden dus deed ik deze klusjes maar ;-)
Deze tassen

En dit vond ik bij de kringloop. 4 nieuwe bakjes voor yoghurt of ijs of aarbeien autotjes voor de jongste. Kleine cadeautjes voor in de beloningen bak. De beloningenbak komt soms tevoorschijn als de kinderen hebben gespeeld en netjes hebben opgeruimd of als ze lief voor elkaar zijn geweest, of dat ze een goed humeur hadden zoiets. Bij opruimen doe ik het meestal niet hoor dat hoort erbij, maar soms als de motivatie uit de tenen moet komen ;-)
Het keukenserviesje is van dat harde plastic het is dan ook echt retro en goed voor in de zandbak. Ik heb ook al veel hardplastic zandbakspullen (die wij vroeger op de kleuterschool hadden) verzameld. Het is onverwoestbaar. Het babyboek de mokken, de nieuwe knikkers en versierspul gaat allemaal in de kado tas. Schade €4,50

Dan nog iets Ik heb deze jas in de aanbieding, maat L 80% wol van Esprit voor heren! gedragen maar kan zeker nog een ronde mee eigenlijk best netjes nog!Een winterjas als je er belang bij hebt geef dan even in een reactie hier beneden aan. Het is wel tegen verzendkosten, of ophalen kan natuurlijk ook. Als er meer gegadigden zijn dat loot ik. En als niemand hem wil is het natuurlijk ook goed ;-) Gratis! Geef maar in reactie aan of je hem wil