woensdag 7 januari 2015

Op gang komen

Het is in dit huis nog een "na de vakantie"zooi. Gisteren was het de eerste dag dat jongste weer naar school ging en 's middags gingen we naar de tandarts.
De oudste zoon heeft een baantje gevonden bij de A.ction in een naburige stad en moet een nieuwe rekening hebben. Die heb ik bij de Triodos aangevraagd. Wij willen met al die OAD debacles bij de Rabo vandaan. Bovendien heb je daar binnen 5 dagen een rekening. En bij de RABO moet je langskomen en willen ze je van alles aansmeren buiten de meer duurzame identiteit van de bank
Maar goed dat heb ik gisteren afgehandeld. Daarnaast heb ik het afscheidsfeestje van Lennart georganiseerd. 2 kindjes van zijn oude school gaan met ons naar een overdekt speelparadijs. De kosten zijn €5 per kind begeleiders zijn gratis. Eten en drinken moet je daar kopen. Maar ik denk te kunnen volstaan met alleen limonade. Poffertjes eten we thuis. Kost geen drol en is een groot succes.
verder mag jongste zwemmen. Aanschaf swimsuit/ inschrijving en leskaart voor een maand kosten tezamen 98 euro. Kutcheng.. gelukkig kregen we kinderbijslag.
Mijn consumindermodus werd helemaal op de proef gesteld toen mijn fiets het begaf en ook niet meer voor een aannemelijk bedrag te repareren viel.
Ik ben dus nu aan het lopen. En omdat de nieuwe school van jongste in noodlokalen aan de andere kant van het dorp zit ben ik een boel tijd kwijt. Er zal een andere moeten komen.
Ik speur op marktplaats, of er iets in de buurt is het valt nog niet echt mee.
De machines draaien, de vaatwasser is klaar. Ik ga de stofzuiger ter hand nemen. Leegte in je huis is leegte in je hoofd.


Kunnen jullie na de "vreemde dagen"wat op gang komen?