donderdag 11 december 2014

Leeg

We zitten momenteel een beetje in een rollercoaster. We hebben na lang, héél lang alles proberen, besloten om jongste naar de andere school te doen.
Het was veel gemoedelijker, meer structuur en ook groter. Achteraf hoorden we van de persoon die wij voor de oude school hebben ingehuurd, (om observaties te doen) dat die zachtjes uitgedrukt ook haar twijfels had bij één juf van jongste. Eerder had ze zich er al voorzichtig over uitgelaten.
Vorige week hadden we nog een gesprek over een handelingsplan van vier kantjes. Idiote doelen. Stigmatiserende doelen. Ik ben opgestaan en ben geen discussie meer aangegaan. Man en ik hebben toen besloten om een andere keuze voor jongste te maken.
Op maandag hadden we gesprek op die andere school en woensdag ging hij al heen! En dat viel niet eens tegen. Dat ging goed. Het is een grote Christelijke school maar de groepen zitten apart. Dus groep 1 is gewoon groep 1. En er is ontzettend veel structuur en een goede sfeer. Nu hoop ik maar dat hij snel zijn operatie krijgt en dan gaat het gehoor meteen vooruit en kan hij beter leren praten.
Jongste heeft heel lang niet goed kunnen horen volgens de KNO arts.
Een nieuw begin en ik ben blij dat jongste niet meer naar die andere school hoeft.
Het is een opluchting maar ik ben ook zo leeg....... Zo leeg...