maandag 10 maart 2014

Long time no see

Het is alweer een tijd geleden dat ik geschreven heb. Meestal probeer ik dat vaker te doen e heb ik ook inspiratie, maar nu niet. We zitten met de school van onze jongste in een moeilijk proces en we hebben deze week een gesprek met een extern vertrouwenspersoon de juffen en de directie.
Als alles zo'n beetje achter de rug is zal ik er over verslaan.

Ik ben door alles murw moet ik zeggen. Dat ligt niet in mijn aard. Ik krijg mijn dingetjes niet meer af, en ik maak een beetje een zootje van mijn huishoudboekje. Geen rampen hoor, maar niet zo goed als anders. Ik pin nu alles en dan heb ik een goed overzicht. Bovendien hoef ik dan niet overal meer om de bonnetjes te vragen. Echt uit de bocht vlieg ik al lang niet meer.

Vorige week had ik echt een pet week. Maar als dit gesprek geweest is kunnen we een goed besluit nemen en dat geeft ook wel weer een goed gevoel.
Vanmiddag ben ik samen met zoontje buiten geweest en hebben we de tuin een beetje opgeruimd. Er lagen nog wat oude bladeren. De kado's van de kinderen heb ik al bijna rond. Het leek mij leuk om de trampoline die we al vijf jaar bij mij vader hebben staan. Met een nieuwe rand en een veiligheidsnet aan ons zoontje te geven. Die kent hem niet omdat hij al vijf jaar bij mijn ouders staat. In gedeelten op de zolder.)
Hij kan bij ons in de voortuin achter de struik staan.
Onze dochter krijgt een eipet 2. Zij heeft NLD achtig iets en krijgt de meeste leerstof via de ipad aangeboden. Dat is gemakkelijker. Ze heeft zelf 100 euro gespaard. Het geld wat ze vna de familie heeft gevraagd en van ons 100 euro. 50 euro verjaardagsgeld en 50 euro extra omdat ze het voor school gebruikt.

Nog een tip! Ik heb een abonnement op Gelukkig! genomen klik Naast bijdragen van Valhalla en Spaarmoeder staan er ontzettend leuke dingen in. Echt een aanrader.

5 opmerkingen:

 1. Hee meiss, doe rustig aan! Ik herken dat hoor, als je gedachten zo door iets belangrijks in beslag worden genomen. Ik hoop dat je het gesprek straks met een goed gevoel achter je kan laten. En dat het goede dingen oplevert. Succes deze week!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat het zo gaat, hoop dat het goed afloopt. Leuk kado als hij het toch nog niet kent, waarom niet. Fijne dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Soms neemt het leven je even zo in beslag dat er weinig ruimte is voor iets anders. Sterkte met alles!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen