maandag 2 juli 2018

Een nieuw begin!

Er is de afgelopen tijd ontzettend veel gebeurd. Man kreeg een andere baan, zoon zocht een goede opleiding uit (hopelijk)😁 het is warm (niet mijn favoriet) maar 's nachts aangenaam ik doe allerlei aanvragen voor dagbesteding derde. Jongste is al 10 maanden en dochter gaat ook erg goed en gaat naar de vierde. Ik puzzel even met een nieuw huishoudboekje ivm nieuwe baan en bijtelling. Maar ga door met bloggen en minder facebooken.
Ik geniet ontzettend van bloggen en kijk er naar uit om het echt regelmatiger op te pakken. Het helpt mij om foxus en overzicht te houden en de tijd dat ik nu kwijt ben aan al die facebook paginas over consuminderen kan ik beter gebruiken voor mijn eigen blog, niet dat het niet interresant is hoor, zeker niet maar ik wil alles lezen en meeschrijven en dat kost veel tijd.
Meer bloggen dus en dat ga ik dit keer vast en zeker bijhouden.... ik blog over ons gezin en het leven met 1 inkomen, minimaliseren en hoe je creatief kunt zijn met weinig of minder. Uit de lengte én uit de breedte en dat twee keer. Dus en verbouwen een buffer met drie nullen opbouwen en meebetalen aan de studie van je kind zoiets.
Maar vooral ook het dagelijks leven, met mijn kringloopgelukjes eten voor weinig en genieten van de kleine dingen.
Welkom alweer😉❤