maandag 2 juli 2018

Een nieuw begin!

Er is de afgelopen tijd ontzettend veel gebeurd. Man kreeg een andere baan, zoon zocht een goede opleiding uit (hopelijk)😁 het is warm (niet mijn favoriet) maar 's nachts aangenaam ik doe allerlei aanvragen voor dagbesteding derde. Jongste is al 10 maanden en dochter gaat ook erg goed en gaat naar de vierde. Ik puzzel even met een nieuw huishoudboekje ivm nieuwe baan en bijtelling. Maar ga door met bloggen en minder facebooken.
Ik geniet ontzettend van bloggen en kijk er naar uit om het echt regelmatiger op te pakken. Het helpt mij om foxus en overzicht te houden en de tijd dat ik nu kwijt ben aan al die facebook paginas over consuminderen kan ik beter gebruiken voor mijn eigen blog, niet dat het niet interresant is hoor, zeker niet maar ik wil alles lezen en meeschrijven en dat kost veel tijd.
Meer bloggen dus en dat ga ik dit keer vast en zeker bijhouden.... ik blog over ons gezin en het leven met 1 inkomen, minimaliseren en hoe je creatief kunt zijn met weinig of minder. Uit de lengte én uit de breedte en dat twee keer. Dus en verbouwen een buffer met drie nullen opbouwen en meebetalen aan de studie van je kind zoiets.
Maar vooral ook het dagelijks leven, met mijn kringloopgelukjes eten voor weinig en genieten van de kleine dingen.
Welkom alweer😉❤

13 opmerkingen:

 1. Leuk om weer iets van je te horen. Ik ga je weer volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je weer gaat bloggen!
  Groetjes, VeggieMo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaaaaaaaaaaa!!!!
  Eindelijk! Miste je vreselijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn om weer bij je te lezen! Was bang dat je helemaal gestopt was (zegt zij die het bloggen ook niet meer vasthoudt 😄).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Groot gelijk! Beter om de reacties die je elders zet, om te zetten in teksten voor je eigen blog! Gefeliciteerd met de nieuwe baan van je man.
  Ik ben ook weer in mijn huishoudboekje gedoken, waar ik juist een stukje over wilde gaan schrijven, toen ik op facebook jouw bericht tegenkwam hahahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk, ik hoop dat je er regelmaat in vind, dat is namelijk heel prettig en dat weet ik uit ervaring. Groetjes en succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat je er weer bent! Nu ik nog.. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Welkom terug, ik miste je berichten al. Wat fijn dat je man een andere baan vond met hopelijk voor uitgang. En altijd mooi dat de kinderen hun draai hebben op school maar soms is het beter om over te stappen als het niet is wat je voor ogen had. Een jaartje moet kunnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat heerlijk om weer iets van je te lezen, heb je gemist!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb je gemist...fijn dat je weer gaat bloggen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Fijn dat je weer meer gaat bloggen! Succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh, fijn nieuws om weer je blogs te kunnen volgen....is bemoedigd om te lezen dat er nog mensen van één budget moeten leven.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hallo,

  U bent op zoek naar een goed aanbod om uw bedrijf te verjongen of bent op zoek naar een lening om uw huis te bemachtigen. We kunnen u deze lening verstrekken voor al uw verzoeken, neem contact met mij op per e-mail:
  E-mail: Rolandgadner@outlook.de
  Bestandsnummer: +33784505888

  BeantwoordenVerwijderen