dinsdag 18 oktober 2016

VAN ALLES WAT

Ik maakte stoofpeertjes met agave stroop en suikervrije jam voor man.  
geen foto van ná het koken, maar ze waren mooi rood ;-)

mijn man haalde na tien jaar eigen zaak een diploma! En bob nou ja die kreeg en passant een nobel prijs!

Dochter doet vrijwilligerswerk in een kringloopwinkel, en was aan de beurt om te trakteren.
ze moest iets zoets voor bij de koffie en iets hartigs voor bij de lunch. 
Mijn portemonnee is bijna leeg dus het moest wat zijn met wat ik had. Eerst dacht ik aan hartige flappen maar ik had geen bladerdeeg meer. Toen zag ik nog een paar pizza bodems liggen. Ik sneed wat rode uien/ paprikas en champignons. Ik belegde de ene pizza met een restje bolognese saus en de andere met tomatenpuree met veel kruiden (anders is het te zuur) Ik maakte het af met geraspte kaas van oude kaasstukken uit de kaas bak. Pizzas gebakken en in slices gesneden. 
Ik bakte van 250 gram bloem 100 gram suiker 2 oude geraspte appels/ kaneel/ 3 eieren en 150 gram roomboter appel cakejes voor de gelegenheid in mijn hartjes bakblik.

 

en op de markt kreeg ik maar liefst 1,6 kg paprikas voor 1,50 blij!!!1



5 opmerkingen:

  1. Dat heb je creatief opgelost en gebakken zeg. Het ziet er nog lekker uit ook.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat ben jij toch een creatieve dame!!en dat ziet er ooo zo lekkerrr uit!!wat leuk een vrijwilligerswerk in de kringloop,al die leuke spullen aan u neus zien voorbij komen...ze kan je rap inlichten als er iets voorjou tussen zit!!!(ofniet?).hier in Belgie in mijn gemeente hebben we ook een grote kringloop,daar vind ik soms wel leuke spullen!!groeten van hieruit debora

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die pizza hmmmmm....nog even wachten, heb geen oven in dit huis...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lekker stoofpeertjes! De felicitatie's aan je man. Leuk in de kringloop vrijwilliger te zijn. Lekker hoor die hapjes, goed opgelost!

    BeantwoordenVerwijderen