woensdag 13 juli 2016

Einde schooljaar en gratis uitje

Het einde van het schooljaar is nu echt in zicht. Morgen is voor jongste de laatste schooldag, en ik haal hem op van school.   Afgelopen week heb ik niet veel geblogd want mijn laptop was in reperatie en ik heb vooral overal gepoetst. Ondanks of dankzij? mijn gewerk had ik dit weekend weer last van hyperventilatie. Ik moet er gewoon doorheen dan wordt het vanzelf beter. Gelukkig heb ik veel steun aan een medeblogster die ik af en toe eens even "app". Kijk ook eens op haar blog kopkalogica (uit mijn hoofd) want dit blogje tik ik op mijn kleine iphone 4:-) 
In ieder geval is nu alles behoorlijk netjes en gepoetst voor de vakantie. In die zes weken kom ik niet aan alles toe. Hoewel het voetbal alweer na de bouwvak begint en het dan meer gewoon wordt. Ik hebwel  allemaal blogideetjes nog dus die zal ik zeker nog delen komende weken. Voor nu een tip voor een gratis uitstapje. Wij wonen ongeveer zes kilometer bijde Ijselmeerkust vandaan. Dat is voor zoontje prima te doen op de fiets, alhoewel hij soms zo opgaat in zijn eigen wereld, dat ik hem geregeld tot
de orde moet roepen:-) 
Toch is het een fijn uitje wantondanks de regen hebben we aardige dagen
gehad 
Daar heb je geen buitenlandse vakantie vior nodig toch?

10 opmerkingen:

 1. :-) nee het is hier in nederland ook heerlijk he?
  Wij wonen ook zo fijn dicht bij zee, dan blijft ook altijd leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk, nee meer hoeft het niet te zijn. Wij gingen er vroeger ook altijd heen op vrije dagen of s'avonds en dan bij Vos in Rijs een lekker schepijsje halen. Vissen deden mijn man en zoon ook veel daar als alle zwemmers weg waren. Toevallig hadden we het er deze week nog over, zullen we nog eens gaan. Maar het is nu niet meer zo dicht bij. Hier is ook wel water in de buurt. Geniet ervan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Doe maar heerlijk rustig aan deze vakantie. Kopka woont maar enkele kilometers van mij vandaan. Fijn dat je er steun van ontvangt. Is altijd prettig om iemand te hebben waar je terug op kunt vallen. Fijne vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja Mir, dus als je volgend jaar op vakantie komt, gaan we bij Vlijtig een kopje thee drinken...dat vind Vlijtig vast leuk!

   Verwijderen
  2. Doen we zeker! Heb er nu al zin in!

   Verwijderen
 5. Heerlijk he! Wij gaan som savonds lekker vliegeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk he! Wij gaan som savonds lekker vliegeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Helemaal mee eens. Eigen land is ook prachtig.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen