vrijdag 22 april 2016

Weer terug van de griep ;-)

Eindelijk ben ik er weer een beetje... Mijn energie is redelijk terug, maar ik ben nog steeds wat benauwd-ig en krijg mijn eten nog niet zo goed weg.
Maar je begrijpt dat na drie weken werkelijk iedereen zwak ziek en misselijk in ons gezin de situatie wat betreft huishouding zacht gezegd code oranje is.
Daarom heb ik gebruik gemaakt van het mooie weer, en alle was gedraaid, het lukt me nog niet om alles in een dag aan te pakken. Ik merkte dat vanaf afgelopen woensdag toen de laatste zieke (mijn man) nog wat brak de voordeur doorliep, ik de puinhopen enigszins te lijf ging maar ook af en toe gewoon even moest uitpuffen bij netflix.
In de tijd van griep kregen we ook gezinsuitbreiding. Onze dochter had eerder dit jaar twee cavias van haar groene school meegenomen. De dier leraar had het goed bekeken en het waren zeker twee zeugjes ;-) We vonden al dat de ene cavia wat dik werd ;-) En op een donderdagochtend vroeg, de nacht was mijn man met koorts op de bank gaan liggen en hij had nogal wat drukte uit de caviabak gehoord maar was ziek en had er geen acht op geslagen. Lang verhaal kort,  deze gezellige kleintjes zaten in de kooi.
De beer die voor een meisje werd uitgemaakt, hebben we in een krat gezet en moet helaas geholpen worden. Een onverwachte aanslag op mijn budget, maar we genieten!

Volgende week meer: Een thuisbezorgservice!, aardige mensen in de bus, en fijn zwemmen!

N)

10 opmerkingen:

 1. Pittig zeg dat iedereen zo lang flink ziek was.

  Ik zou wel even checken met welke leeftijd die kleintjes weer geslachtsrijp zijn... Anders kun je alsnog een caviawinkel beginnen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pittig zeg dat iedereen zo lang flink ziek was.

  Ik zou wel even checken met welke leeftijd die kleintjes weer geslachtsrijp zijn... Anders kun je alsnog een caviawinkel beginnen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat iedereen langzaam aan weer de oude wordt!
  Wat kan dat nog lang na werken hé?
  Hihi...nou goed excuus hoor, voor code oranje! (En dat met Koningsdag voor de deur, ben je gelijk in stijl!)
  En gefeliciteerd met de gezinsuitbreiding, wat een schatjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Langzaam dan maar weer aansterken. Oei die beestjes toch, dat schijnt vaker voor te komen. Mijn schoondochter kreeg konijntjes en in no time hadden ze jongen. Later nog eens. Fijne zondag.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt een drama deze griep, k ben blij dat het bij jullie opknapt :), kalm aan hoor.

  Wat een lieve caviaatjes!

  BeantwoordenVerwijderen