woensdag 7 februari 2018

Woensdag plaatjes

Ik heb al vaker geschreven dat er een wereld voor je opengaat als je de tweedehandswereld gaat verkennen. Ik noet wel toegeven dat onze kringloopwinkel  iet duur is vergeleken met de prijzen elders. Ik vind alleen de meubelen aan de dure kant, maar die vinden we op marktplaats.
Bekijk de plaatjes de speeltjes voor de baby heb ik allemaal bij de kringloop gekocht voor bijelkaar 2 euro in totaal denk ik. Schoonmaak lap erover en er kan weer worden gespeeld.  Als je de prijzen in de winkel bekijkt van dit merk speelgoed dan bespaar je er vele euros mee.
De kaarsen standaard met kaarsen heb ik ook van de kringloop, voor beide betaalde ik niet eens 1 euro. Dit is natuurlijk niet een accesoire die persé nodig was maar wel gezellig. De plastic bakken komen allemaal van de kringloop en gebruik ik om de kliekjes in te bewaren. Een grote bak van curver is anders ontzettend duur. De bakken van tupperware zijn stevig en blijven erg goed. Alles bij de kringloop. De bank was nodig en hebben we gekocht van marktplaats voor €125 euro
De stoel was drie jaar geleden 20 euro bij de kringloop, was vervolgens doorgezakt heeft man gemaakt.
Huishoudelijke artikelen zoals een wasmand koop ik het liefst uit de jaren 80. Deze is van curver. Dat zijn goede spullen die niet slap zijn en waarscijnlikk nu al in het tweede huishouden terechtgekomen zijn.

Tot slot het is super koud maar heerlijk om de was op te hangen. Het lukt me bijna niet om de slag er vandaag wat in te krijgen. Jammer wat vandaag niet gedaan wordt komt morgen wel weer. Gelukkig had dochter vanochtend vrij en ging met baby een paar boodschapjes doen.