woensdag 23 augustus 2017

Tour door het huis Deel 2

De klus buffer is bijna leeg, we moeten weer gaan sparen. Klussen is duur, maar low budget is toch ook veel te doen. 

Hier de tweede tour door het huis, ik probeer ook aan te geven waarvoor we hebben gekozen en hoe we het lowbudget proberen te doen.

Dit is het kleinste slaapkamertje van ons huis. Onze dochter slaapt daar nu. een bureau met een hoogslaper bedachten wij. Zoontje had daar ook een hoogslaper op dat kamertje maar wilde hem hebben en houden. We waren beperkt in ruimte omdat er een vaste kast in dat kamertje is gemaakt. Man opperde het idee om zelf een bed te maken. Hij ging het bed samen met zijn vader maken. We hebben een tekening online besteld €14,95 en man kocht bij de plaatselijke houthandel al vooraf gegrondverfde planken. €135€ Er is ontzettend veel tijd in gaan zitten. Schoonvader paste de tekening aan zodat er ook een trappetje bij werd gemaakt. Ze hebben een week aan het bed gewerkt en alle stukjes hout zijn hergebruikt er is eigenlijk niets weggegooid. 

Een bed is een bed. voordat die stond kreeg dochter eerst glasvezel op de muren met een gemengde muurverf van de Karwei met korting. Een poederroze koos ze. De kozijnen en verwarming en kast zijn geschilderd met lak van de praxis op de reclame 50% korting. 
Ze hebben een week gewerkt aan het bed toen moest er nog een passende lattenbodem in. De kringloop verkocht er een voor 35€. Dat hebben we maar gedaan. Bij de ikea kochten we 4 bakken voor in de Kallax kast a 3,99 pst. de kallax kast kreeg dochter van zoon. Ze kreeg een dekbedovertrek met hetzelfde staaltje  €14,99 en een hoeslaken in poederroze. De rolgrodijnen zijn van tupplur grote ramen uit mijn hoofd de grote 19,99 en de kleine 12,99.
De accesoires zoals de plantjes heeft ze zelf betaald.


de philip LED lamp aan het plafond kochten we bij de karwein in de sale voor 9,99

Morgen tour 3 en domme denkfouten van mijn kant een echte consuminder fail. 

nog even een paar fotos van wat we ook deden in de vakantie (low budget 2€ pp)



Skutsjesilen...... fryslan is mooi